ŽELITE BEZBEDAN I UDOBAN ŽIVOT? Evo šta je potrebno da uradite
Foto: Promo, Profimedia

ŽELITE BEZBEDAN I UDOBAN ŽIVOT? Evo šta je potrebno da uradite

Zabava -

Ako ste skloni da verujete da je sigurnost doma najbitnija, i da vam ništa ne može nadomestiti vaš komfor, trebalo bi razmisliti kako to postići.

Srećom, nije teško, a i imaćete pomoć. Jedna od bitnijih stvari je osećaj spokojstva. Zamislite da sedite u svom domu i da nikako niste mirni, jer stalno slušate priče o komšijama koji gledaju da li ste u stanu, ili o lopovima koji gledaju čiji stan da opljačkaju. Situacija može da postane veoma neprijatna, ali, zato je tu Wireless kamera! Ogromna prednost je što kad instalirate ovu kameru, sve aktivnosti, bilo u vašem domu, ili spolja, možete pratiti preko kompjutera! Trenutno je na akciji i umesto 7.500 RSD, košta samo 5.900 RSD! Poručite je OVDE.

foto: Promo, Profimedia

Sad kad ste se obezbedili, možete da uživate u miru i tišini svog doma. Ili ne? Partner opet nešto pokušava u kuhinji i konstantno se nervira jer ne može da napravi salatu. Vi, kao i uvek, imate rešenje za njega, a to je Smart nož 2 u 1! Sa ovim nožem možete seći namirnice direktno u posudu, jer vam zapravo ne treba daska. Veoma praktična stvar kada ste u žurbi. Nož možete poručiti OVDE.

foto: Promo, Profimedia

Obezbedili ste dom, pomogli partneru, pa šta čovek još da poželi? Ostalo vam je samo da zalijete dvorište, koji ovih letnjih dana vapi za vodom i zalivanjem. A šta može bolje da vam pomogne da sve brže i lakše završite od Magičnog rasteljivog creva za vodu? Ovo je sjajna stvar jer zauzima veoma malo mesta u kući, a koristi se vrlo lako. Kada se raširi, može da dostigne dužinu od čak 45 metara! Magično crevo vam je neophodna stvar koja će vam pomoći da u miru i tišini provedete ostatak dana. Njega možete poručiti OVDE.

foto: Promo, Profimedia

Sve ove, kao i druge fenomenalne proizvode možete naći OVDE.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track