U AGENCIJI “TRAVELLAND” 52% POPUSTA
Foto: Promo

U AGENCIJI “TRAVELLAND” 52% POPUSTA

Zabava -

U turističkoj agenciji „Travelland“ ne prestaju iznenađenja sa „last minute“ sniženjima za različite aranžmane i destinacije: specijalne acije, gratis za decu, autobuski prevoz, čarter letovi i još mnogo toga.

Kvalitet turističke agencije „Travelland“ ogleda se u više od dve decenije poslovanja, a za svaku turističku sezonu ova agencija uvrsti nešto novo u svoju bogatu ponudu različitih destinacija u Grčkoj. Uverili smo se da popusti nisu mali, ali je malo toga ostalo slobodno.

- Tačno je da nema mnogo slobodnih kapaciteta za drugu polovinu jula i početak avgusta, ali za ono što je raspoloživo pripremili smo ozbiljne popuste i povoljnosti – rekao nam je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. – Pre svega bih izdvojio odličnu ponudu za hotele „Porto Carras Sithonia“ 5* i „Porto Carras Meliton“ 5*.

Hoteli „Porto Carras Sithonia“ i „Porto Carras Meliton“ su kategorisani sa 5*, a za pojedine termine samo agencija „Travelland“ ima raspoloživih kapaciteta. Cene su više nego odlične u agenciji „Travelland“, pa tako hotel „Porto Carras Sithonia“ 5* možete uplatiti po cenama već od 1.525 €, a hotel „Porto Carras Meliton“ 5* po cenama već od 1.382 €.

- Takođe bih izdvojio i odličnu ponudu za hotel „Ismaros“ 4* u regiji mesta Aleksandropolis – nastavlja Milan Jovanić iz agencije „Travelland“. – Ova regija postaje sve popularnija poslednjih godina, a hotel „Ismaros“ 4* moguće je uplatiti po cenama već od 489 €.

foto: Promo

U ovoj agenciji preporučuju i hotele iz poznatog hotelskog lanca „G-Hotels“, a koji se nalaze u mestu Kalitea: „Athos Palace“ 4* sa 19% popusta i „Pallini Beach“ 4* sa 27% popusta, kao i hoteli „Theophano Imperial Palace“ 5* i hotel „Macedonian Sun“ 3* sa neverovatnih 32% popusta. Na Atosu turistička agencija „Travelland“ nudi hotel „Alexandros Palace“ 5* čije se cene u specijalnoj akciji kreću već od 915 €.

Specijalno snižene cene imaju hoteli „Grand Victoria“ 2* i „Grand Otel“ 4* u Haniotiju. Iz bogate ponude za ostrvo Tasos, turistička agencija „Travelland“ izdvaja specijalnu ponudu za novi hotel „Thassos Grand Resort“ 5* sa cenama već od 1.199 €. U pitanju je hotel koji je izgrađen prošle godine. Nadomak Tasosa je prelepi hotel „Lucy“ 5*, u Kavali, na koji agencija „Travelland“ odobrava cenu sa 32% popusta.

- Ovom prilikom pozivamo sve one koji još uvek nisu organizovali svoje letovanje, da se jave u što kraćem roku – zaključio je Milan Jovanić. – Svi oni kapaciteti koji imaju sniženu cenu se brzo popunjavaju, jer ih nema mnogo. Zato što pre požurite u agenciju „Travelland“ i izvršite rezervaciju na adresi agencije: Dobračina 43, u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track