52% POPUSTA ZA CRONWELL HOTELE ZA SEPTEMBAR!
Foto: Promo

POŽURITE!

52% POPUSTA ZA CRONWELL HOTELE ZA SEPTEMBAR!

Zabava -

SAMO U AGENCIJI TRAVELLAND!

Iskusni turisti znaju da je septembar najidealniji mesec na moru – temperatura vazduha je idealna, more je toplo, gužve nema a cene su niže u odnosu na julske i avgustovske. Kao i svakog septembra, Turistička agencija ,,Travelland’’, pripremila je neverovatne popuste na smeštaj u ,,Cronwell hotelima’’ koji idu do čak -52%!

foto: Promo

,,Cronwell hoteli’’ su među najomiljenijim smeštajnim objektima kod naših putnika, pre svega zbog kvaliteta usluge i bogatog sadržaja. – rekao nam je Milan Jovanić iz Turističke agencije ,,Travelland’’. U Turističkoj agenciji ,,Travelland’’ u ponudi imaju tri ,,Cronwell hotela’’ i to ,,Cronwell Platamon Resort’’, ,,Cronwell Sermilia’’ i ,,Rahoni Cronwell Park’’.

foto: Promo

,,Cronwell Platamon“ je resort sa 5 zvezdica smešten u naselju Platamon, na oko 35 kilometara od mesta Katerini, u podnožju nadaleko poznate grčke planine Olimp. ,,Cronwell Platamon“ hotel se sastoji od glavne zgrade na šest spratova, vila i studija, i raspolaže sa 232 sobe. Poseduje i a la carte restoran, bar, bar na bazenu i na plaži, dva otvorena i jedan zatvoreni bazen, dečije igralište, mini klub, spa centar, salu za konferencije, parking…

,,Cronwell Platamon“ u svojoj ponudi ima nekoliko tipova soba: standard sobe, suite, vile... Sobe imaju pogled na planinu, na more ili bočni pogled na more. Takođe, imaju kupatilo, satelisku televiziju, klimu, fen za kosu... U ovom hotelu možete boraviti po sniženoj ceni od 47%!

Moderno odmaralište sa 5 zvezdica ,,Cronwell Sermilia’’ se nalazi u Psakoudiji, na poluostrvu Halkidiki, na svega 80 kilometara od Soluna. Hotel u ponudi ima dva restorana, od kojih jedan ima prelep pogled na plažu, besplatan parking, bazen, deo za opuštanje sa bibliotekom.. Hotel ,,Cronwell Sermilia’’ poseduje i privatni deo plaže, spa centar i bar na krovu sa panoramskim pogledom na Egejsko more.. Sve sobe imaju satelitsku televiziju, wi-fi, telefon, klimu, mini bar, sef i fen za kosu... Popust za ,,Cronwell Sermilia“ hotel je čak 52%!

foto: Promo

,,Rahoni Cronwell Park’’ je još jedan ,,Cronwell hotel’’ sa 5 zvezdica. Smešten je na jugozapadnoj strani Kasandre u šarmantnom ribarskom naselju Nea Skioni. Nalazi se u mirnom delu naselja na 500 metara udaljenosti od plaže. Predstavlja pravi mali raj okružen borovima i maslinama. Hotel ,,Rahoni Cronwell Park’’ poseduje bazen, bazen za decu, parking, rent-a-car, rent-a-bike, kafe bar, bar na plaži, bar kraj bazena, mini klub za decu, igralište za decu, teretanu, spa centar, hamam, saunu, salon lepote i još mnogo toga.

foto: Promo

Sobe i apartmani u hotelu ,,Rahoni Cronwell Park’’ su prostrani, komforni, sa pogledom na more. Svaka soba na prvom spratu ima privatnu zonu, a sobe na drugom spratu dve terase sa pogledom na more i borovu šumu. U ovom hotelu možete boraviti po sniženoj ceni od 52%!

foto: Promo

- Molimo sve zainteresovane da požure sa rezervacijama jer je ostalo još malo raspoloživih kapaciteta iz septembarske ponude – zaključio je Milan Jovanić iz agencije „Travelland“.

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije: http://www.travelland.rs/

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track