SAMO U AGENCIJI TRAVELLAND JESENJA PUTOVANJA AVIONOM PO SPECIJALNIM CENAMA -  ISTANBUL OD 99€, DUBAI OD 349€, KUBA OD 879€!
Foto: Promo

POŽURITE!

SAMO U AGENCIJI TRAVELLAND JESENJA PUTOVANJA AVIONOM PO SPECIJALNIM CENAMA - ISTANBUL OD 99€, DUBAI OD 349€, KUBA OD 879€!

Zabava -

Ova jesen je pravo vreme da iskoristite veoma zanimljivu ponudu Turističke agencije ,,Travelland’’. Veličanstveni Istanbul? Prelepa Kuba? Ili možda moćni Dubai? Ljubitelje putovanja ,,Travelland’’ vodi na njihov odmor iz snova po specijalnim cenama!

- Istanbul nije glavni grad Turske ali jeste njen najveći grad, njen kulturni, istorijski i ekonomski centar. Kao i Rim, izgrađen je na 7 brežuljaka na obali Bosforskog moreuza koji spaja Mramorno sa Crnim morem. Jedinstven je po tome što se pruža na dva kontinenta. Veoma je popularan među našim putnicima, naročito tokom jeseni kada je njegova vanvremenska lepota najizraženija - rekao nam je Milan Jovanić iz Turističke agencije ,,Travelland’’. Preko ,,Travellanda’’ Istanbul možete posetiti za svega 99€.

- Naše ture podrazumevaju 3 ili 4 noćenja sa doručkom u hotelima iz kategorije sa 3 ili 4 zvezdice. - dodao je Milan Jovanić iz Turističke agencije ’’Travelland’’ i istakao da turiste naročito bez daha ostavljaju enterijer Plave džamije, palata Topkapi iz XV veka i Aja Sofija - remek delo vizantijske arhitekture. Ovaj grad će vas očarati i svojim popločanim ulicama, kontrastom oronulih kuća i modernih stambenih zgrada u duhu Art Nove. Na svakom koraku osetićete duh Orijenta i stvoriti uspomene koje će vam zauvek ostati u sećanju.

foto: Promo

Ukoliko više preferirate egzotična putovanja iskoristite ponudu Turističke agencije ,,Travelland’’ i posetite Kubu u periodu od 20. novembra do 1. decembra po specijalnoj ceni od 879€. – Kuba je idealna za sve one koji vole da istražuju i probaju nešto drugačije. Ona pleni svojom autentičnošću, laganim tempom života, magičnim ritmom muzike i plesa. Izdvojili bismo hotel ,,Memories Varadero’’ sa 4 zvezdice koji je smešten u kubanskom turističkom gradu Varadero, u regionu Matanzas. Varadero je simpatično letovalište sa malim i uspavanim centrom, dugim peščanim plažama, barovima, restoranima i idealno je za odmor iz snova. Ovaj hotelski kompleks je smešten na divnoj peščanoj plaži, ima 2 spoljašnja bazena, 2 dečija bazena, glavni restoran, 6 restorana a la carte, 2 snack bara, bar na plaži, fitnes, 3 teniska terena, mini klub za decu i još mnogo toga. Takođe, u ponudi je i program koji obuhvata 7 noćenja u Varaderu i 2 noćenja u Havani u hotelu ,,Memories Miramar’’. – naglasio je Milan Jovanić.

Ako je ono što vas fascinira raskoš i luksuz onda je za vas prava opcija Dubai. Jedan od najbogatijih gradova sveta može biti vaša sledeća destinacija po ceni već od 349€. Kada je reč od Dubaiju hoteli koje u Turističkoj agenciji ,,Travelland’’ izdvajaju su: ’’Sheraton Jumeira’’, ’’Doubletree Ras Al Kajma’’, ’’Habtoor’’, ,,Nassima Royal’’ i ’’Hilton Resort & Spa’’. Sve su to luksuzni hoteli i svi imaju po 5 zvezdica.

Molimo sve zainteresovane da požure sa rezervacijama jer je ostalo još malo raspoloživih kapaciteta za pomenute destinacije – zaključio je Milan Jovanić iz agencije „Travelland“.

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u Turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije: http://www.travelland.rs/

Promo tekst / Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track