SAMO U AGENCIJI TRAVELLAND: Luksuzni hoteli Porto Carrass upola cene
Foto: Promo

SAMO U AGENCIJI TRAVELLAND: Luksuzni hoteli Porto Carrass upola cene

Zabava -

Na samo nekoliko kilometara od Neos Marmarasa, najvećeg turističkog mesta na zapadnoj obali Sitonije, smešten je jedan od najluksuznijih i najlepših hotelskih kompleksa ne samo u Grčkoj već i u čitavom južnom delu Evrope – Porto Carras.

Ovaj deo Grčke obale je nadaleko poznat po prelepim borovim šumama, kristalno čistom moru smaragdne boje i dugim peščanim plažama sa kojih se može uživati i u spektakularnim zalascima sunca. Na jednoj od takvih plaža pozicionirani su hoteli Porto Carras Meliton i Porto Carras Sithonia, oba iz kategorije 5 zvezdica. Ova dva fantastična hotela čine čuveni Porto Carras koji je izgrađen na nekoliko hektara hotelskog imanja, koji poseduje sopstvenu marinu, vinograd sa vinarijom, golf terene, jahački i jedrilički klub, kazino, tržni centar, spa centar, bazene sa slatkom i slanom vodom.. Hotelske sobe su luksuzno opremljene modernim nameštajem sa prostranim kupatilima i terasama.

foto: Promo

U turističkoj agenciji ,,Travelland“ trenutno traju velika sniženja na first minute uplate pa tako u Porto Carras-u možete letovati sa čak 47% popusta.

Svi zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji ''Travelland'', na adresi Dobračina 43, u Beogradu ili dobiti više informacija na internet prezentaciji ove agencije: http://www.travelland.rs/

(Promo tekst)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track