TRAVELLAND VAS VODI NA TAJLAND PO CENI VEĆ OD 429€
Foto: Promo

POŽURITE!

TRAVELLAND VAS VODI NA TAJLAND PO CENI VEĆ OD 429€

Zabava -

Ako su vam dosadile evropske destinacije i želite da probate nešto drugačije i egzotično Tajland je prava destinacija za vas. Zemlja osmeha, kako ga još nazivaju, će vas ugostiti i pokazati vam pravi duh života na jugoistoku Azije. Uživaćete tokom nezaboravnih dana u fantastičnoj kuhinji, tradicionalnim masažama i neverovatnim remek delima prirode i čoveka.

foto: Promo

Iako Bangkok nosi epitet ,,prestonice noćnog života” on ima mnogo toga da ponudi svojim posetiocima i tokom dana. Čuveni budistički hramovi, kojih ima na svakom koraku, su poseban doživljaj i u pravom smislu prikazuju kulturu i arhitekturu istoka. Saznaćete i zašto su ga godinama zvali ,,Venecija istoka” i zbog čega ga najbolje možete upoznati ako posetite njegovu čuvenu pijacu Damnoen Saduak.

foto: Promo

No, pre nego što vas povede u Bangkok turistička agencija ,,Travelland” će vam, na svom putovanju u ovu zemlju, prvo predstaviti Pataju. Pataja je drugi najposećeniji grad na Tajlandu, odmah posle Bangkoka. Godišnje je poseti preko 5 miliona ljudi a popularna je zbog svojih plaža, noćnog života, zabave i šopinga. Idealna je za avanturiste i one koji vole da probaju razne aktivnosti poput golfa, kartinga ili bandži džampinga.

foto: Promo

Turistička agencija ,,Travelland” je pripremila specijalnu ponudu za putovanja na Tajland 28.01., 07.02. i 14.03.2018. po ceni već od 429€ za prijave do 7. decembra. U ponudi je nekoliko odličnih hotela poput Century Park hotela sa četiri zvezdice u Bangkoku koji se nalazi u delu grada Pratunam, u neposrednoj blizini mnogobrojnih restorana, barova i prodavnica. ,,Travelland” je u Pataji akcenat stavio na nekoliko hotela među kojima se izdvajaju Travelodge Pattaya sa 3 zvezdice, Vista Pattaya sa četiri i Baraquda Pataya MGallery By Sofitel sa pet zvezdica. Svi hoteli se nalaze nedaleko od plaže, u blizini samog centra Pataje.

foto: Promo

Ako ste zainteresovani za posetu Tajlandu možete dobiti više informacija na internet prezentaciji ,,Travelland” agencije: http://www.travelland.rs/

foto: Promo

Promo tekst / Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track