SAKUPI I OSVOJI: Virvirci su tvoji
Foto: Promo

SAKUPI I OSVOJI: Virvirci su tvoji

Zabava -

Novogodišnji ukrasi, okićene ulice i izlozi, miris pečenog kestena širi se trgovima, svaka slika upotpunjuje prazničnu atmosferu.

Slatke muke, u vidu jurnjave za poklonima, kojima pred svaku Novu godinu obradujete sebi važne i drage osobe, su počele. Darivanje je svuda oko vas, a Coca-Cola je takođe pripremila novogodišnje iznenađenje i smestila ga u ukrasne kugle.

U njima se krije družina virviraka koju čine tri drugara: Zvezduljak, Pahuljak i Smrzuljak. Zvezduljak je prava zvezda ove vesele družine!

Veseo i smeo, predvodi svoje simpatične drugare u misiji da donesu prazničnu radost svima! Prvi će pokrenuti društvo na uzbudljive igre u snegu ili započeti veselu pesmicu koja svima greje srce! Ako si i ti najveseliji član svog društva, odaberi Zvezduljka, a zatim okupi sve drugare!

foto: Promo

Smrzuljak obožava zimu, ali samo uz šal, kapicu, rukavice... i ako može – još jedan šal! Ipak, ni za šta ne bi propustio da uživa sa svojim drugarima u snežnim čarolijama. Smrzuljkova omiljena zimska aktivnost je pletenje šarenih zimskih rukavica i vunenih šalova – jer se uvek brine da njegovim drugarima ne bude hladno! Ako si i ti Smrzuljak u svojoj zimskoj družini, izaberi prvo njega, a onda ih okupi sve!

Jeste li znali da na svetu ne postoje dve iste pahulje? Svaka snežna pahulja je jedinstvena, a Pahuljak je poput njih nežan i drugačiji! Uvek napravi najboljeg sneška, a najviše voli klizanje po ledu, jer njegove piruete ostavljaju sve bez daha! Ako i ti uživaš u nežnoj zimskoj čaroliji, započni svoju kolekciju jedinstvenim članom – Pahuljkom!

Uživajte i vi u predstojećim praznicima, a vaši mališani u drštvu ova tri sjajna Virvirka! Kako bi jedan od virviraka ili možda svi postali vaši potrebno je da sakupite sedam čepova sa prazničnih pakovanja Coca-Cola ili Coca-Cola Zero od 1L, 1,5L ili 2l, a prepoznaćete ih po belom promo čepu.

Sakupljene čepove možete da zamenite za virvirke u nekom od centara za zamenu koji će biti jasno obeleženi promo posterima, a spisak objekata u kojima se vrši zamena čepova za virvirke možete pronaći na sajtu www.coca-cola.rs.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track