VELIKA SNIŽENJA U TRAVELLANDU! Hotelski smeštaj u Grčkoj nikad povoljniji!
Foto: Promo

VELIKA SNIŽENJA U TRAVELLANDU! Hotelski smeštaj u Grčkoj nikad povoljniji!

Zabava -

U Grčkoj, jednoj od najlepših mediteranskih zemalja i zemlji čija je dužina obale dvanaesta po veličini na svetu, u ovom periodu godine, je turistička sezona u stanju mirovanja. Međutim, veoma povoljne cene su razlog zbog koga sve više ljudi rezerviše svoja letovanja već tokom zimskih meseci pa se na organizaciji letnje sezone za narednu godinu već uveliko radi.

Kao i prethodnih godina, turistička agencija ,,Travelland” je iznela svoju široku ponudu te već sada možete rezervisati svoje letovanje po veoma sniženim cenama. Popusti na smeštaj u pojedinim hotelima idu i do 50%.

foto: Promo

Ako želite da posetite predivnu egejsku obalu Grčke u ,,Travellandu” možete pronaći smeštaj po svojoj meri. Za ljubitelje ostrva iz ponude se izdvaja Tasos, najsevernije ostrvo Egejskog arhipelaga koje nosi epitet ,,šuma koja plovi”, zbog nepreglednih šuma koje ga krase. Luksuz na Tasosu možete iskusiti u Thassos Grand Resortu sa 5 zvezdica koji nudi vrhunsku uslugu tokom cele sezone ili ipak u kompleksu Makryammos Bungalows 4* koji se sastoji od velikog broja zgrada građenih u starogrčkom arhitektonskom stilu, na peščanoj plaži.

foto: Promo

Ako ste ipak ljubitelj kopnenih, primorskih mesta Kavala i njeni hoteli će vam biti veoma interesantni. U ,,Travellandu” iz ponude izdvajaju Lucy hotel sa 5 zvezdica jedan od najpoznatijih u Kavali.

Na Halkidikiju je, kao i svake godine, potražnja za hotelskim smeštajem ogromna. U Uranopolisu, živopisnom letovalište na obali Singidskog zaliva, ističe se hotel Alexandros Palace sa 5 zvezdica i mnogobrojnim sadržajem koji svake godine oduševljava sve veći broj gostiju. Južnije, na Sitoniji, izbor hotela je još veći a najzanimljiviji su hoteli Meliton i Sithonia koji su deo spektakularnog Porto Carras resorta kao i Athena Pallas koji, kao i Porto Carras hoteli, ima pet zvezdica. Za one koji žele smeštaj po nešto nižim standardima izdvajaju se veoma udobni hoteli Elea Village i Lilly Ann sa po tri zvezdice.

foto: Promo

Kasandra je, još jednom, oduševila svojom ponudom hotela od kojih se izdvajaju Miraggio Thermal Spa sa 5 zvezdica u mestu Paliouri, Grand Otel sa četiri, Grand Victoria i Naias sa po tri zvezdice u Haniotiju. ,;Travelland” ima interesantne ponude i za Pefkohori naročito za hotel Atrium, dok se u mestu Kriopigi izdvaja Pashos.

Ako ipak volite da letujete podno Olimpa, Cronwell Platamon Resort sa 5 zvezdica i all inclusive uslugom ispuniće sva vaša očekivanja.

Celokupnu ponudu za letovanje u Grčkoj možete pogledati na ,,Travellandovom” sajtu http://www.travelland.rs/ ili se za nju raspitati lično u prostorijama agencije ,,Travelland” u ulici Dobračina 43, u Beogradu.

(Promo tekst/Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track