ODLIČNE LAST MINUTE PONUDE ZA BOŽIĆNA PUTOVANJA U AGENCIJI TRAVELLAND
Foto: Promo

ODLIČNE LAST MINUTE PONUDE ZA BOŽIĆNA PUTOVANJA U AGENCIJI TRAVELLAND

Zabava -

Ako poželite da se već na početku naredne godine počastite jednim lepim putovanjem evropski gradovi su destinacije na koje treba da se uputite. Sa prvim danima 2018. godine krenuće i realizacija putovanja turističke agencije ,,Travelland” iz koje nam javljaju da je trenutno najveća potražnja za Pragom, Istanbulom, Venecijom i Milanom. Dubai je takođe aktuelan kao i tokom čitave godine. Prvi dani januara su idealni za posete ovim destinacijama pre svega zato što su gužve manje a samim tim i ugodjaj lepši.

foto: Promo

Prag važi za jedan od najlepših gradova Evrope i svojim kulturnim i istorijskim znamenitostima privlači turiste i putnike iz čitavog sveta. Ukoliko želite da uživo vidite Hradčane, katedralu svetog Vita, Karlov most ili pak da probate čuvene češke specijalitete iskoristite odličnu ,;Travellandovu” ponudu i uputite se ka Pragu već 03.01. po ceni od 65€.

foto: Promo

Istanbul - jedinstveni centar kulture i trgovine tokom vekova, veliko raskršće civilizacija i religija i najveći grad koji se prostire na dva kontinenta će rado i tokom 2018. godine dočekati turiste iz naše zemlje. Turistička agencija ,,Travelland” vam omogućuje da odaberete da li želite da putovanje za Istanbul sprovedete avionom ili autobusom te u njihovoj turističkoj ponudi imate polaske 04.01. i 05.01. po ceni već od 89€.

foto: Promo

Glavni turistički centri severnog dela Apenina, Milano i Venecija, odličan su izbor za ljubitelje Italije. Duomo, Galerija Vitoria Emanuela ili Trg Svetog Marka i Rialto su samo neke od znamenitosti koje možete posetiti na jednom od ova dva putovanja.

foto: Promo

Ako ipak želite da se otisnete u toplije, tropske krajeve turistička agencija ,,Travelland” će vas povesti u Dubai, dragulj Arabijske pustinje i luksuzni raj na obalama Persijskog zaliva. Božić u Emiratima je spektakl sam po sebi jer su u ovom periodu godine perosečne temperature u Dubaiju mnogo veće nego kod nas te je i atmofera sasvim drugačija i obećava doživljaj za pamćenje.

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije: http://www.travelland.rs/

foto: Promo

Promo tekst - Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track