POŽURITE! Ugrabite ogromne popuste na rane rezervacije za letovanje u Grčkoj!
Foto: Promo

POŽURITE! Ugrabite ogromne popuste na rane rezervacije za letovanje u Grčkoj!

Zabava -

Veoma povoljne cene su razlog zbog koga se sve više ljudi odlučuje na rane rezervacije svog odmora.

Sniženja su velika a kao i prethodnih godina, turistička agencija ,,Travelland” je iznela svoju široku ponudu te uveliko možete rezervisati svoje letovanje. Najpopularnija je, kao i svake godine Grčka, zemlja bajkovite prirode, čudesne klime i veličanstvenog arheološkog i istorijskog blaga.

,,Travelland” iz svoje bogate ponude hotela u Grčkoj izdvaja, pre svega, nekoliko hotela iz kategorije 5 zvezica na Sitoniji. Čuveni, veoma luksuzni Porto Carras Grand Resort u čijem sklopu su hoteli Meliton i Sithonia je jedan od najpopularnijih. U Meliton hotelu možete letovati po cenama sniženim za čak 45% a u Sithonia hotelu po cenama sniženim za 42%.

Nedaleko od njih smešteno je malo mesto Nikiti u kom se nalazi hotel Athena Pallas Village koji takođe nudi uslugu od 5 zvezdica. Ako su vam ipak interesantniji hoteli sa nešto manje zvezdica, ,,Travelland” na Sitoniji izdvaja Elea Village 3* i Lily Ann Village 3* kao i mali ušuškan hotel nadomak plaže u mestu Vurvuru – Diaporos. Za ove hotele su aktuelni popusti koji idu do 32%.

Na Kasandri se, već nekoliko godina unazad, od hotela izdvajaju Miraggio Thermal Spa sa 5 zvezdica u mestu Paliouri, Grand Otel sa četiri, Grand Victoria i Naias sa po tri zvezdice u prelepom Haniotiju. ”Travelland” svake godine pa i ove, ima veoma interesantne ponude za Pefkohori. Izdvajaju se hoteli Anna i Atrium, dok se u mestu Kriopigi izdvaja Pashos. Simantro Beach hotel sa 4 zvezdice jedan je od najlepših u mestu Sani.

foto: Promo

Jedno od sigurno omiljenih letovališta, naročito za mlađe generacije, svakako je Kalitea. Plaža u Kalitei je među najposjećenijima na čitavom Halkidikiju. Kristalno čisto more i bujna vegetacija nude idealno okruženje za sve posetioce a hoteli koje ,,Travelland” ovog puta preporučuje su Theophano Imperial Palace sa 5 zvezdica, Athos Palace i Pallini Beach sa po četiri zvezdice. Odmor u njima možete rezervisati po 32% sniženoj ceni.

Pored njih ,,Travelland” nudi smeštaj i u Cronwell Platamon Resort-u u Platamonu i Cronwell Sermilia Resort-u u Psakoudiji. Rane rezervacije su idealna prilika da smeštaj u ekskluzivnim Cronwell hotelima obezbedite sa popustom koji ide i do 40%!

foto: Promo

U Uranopolisu, malom letovalištu na obali Singidskog zaliva, ističe se hotel Alexandros Palace sa 5 zvezdica i mnogobrojnim sadržajem koji svake godine oduševljava sve veći broj gostiju. Za smeštaj u njemu je trenutno aktuelan popust od 28%.

Ako ste ljubitelje ostrva sigurno će vam se dopasti Tasos, čuven po svom epitetu ,,šuma koja plovi”. Luksuz na Tasosu možete iskusiti u Thassos Grand Resortu sa 5 zvezdica po ceni sniženoj za čak 42%. Vrhunska usluga tokom cele sezone je zagarantovana i onima koji se odluče da letuju u kompleksu Makryammos Bungalows 4*, smeštenom na samoj plaži u čijem okruženju se nalazi bujna vegetacija.

foto: Promo

U ,,Travellandu” preporučuju i fenomenalan Lucy hotel sa 5 zvezdica, jedan od najpoznatijih u Kavali koji svake godine ugosti mnogo gostiju iz naše zemlje a za koji važi popust od 29%.

Idući dalje ka istoku izdvaja se Aleksandropolis, živopisan lučki grad u blizini granice sa Bugarskom i Turskom. Nazivaju ga „Vrata istoka“ jer je izgradjen na raskrsnici izmedju Egejskog i Crnog mora, Grčke i evropskih zemalja, istoka i zapada. U ,,Travellandu” su kao super ponudu izdvojili hotele FilosXenia Ismaros i Grecotel Egnatia, oba sa po 4 zvezdice.

Ako vas, ipak, više privlači smeštaj apartmanskog tipa u ,,Travellandu” su aktuelne specijalne ponude putem kojih možete u predsezoni boraviti u Grčkim letovalištima čak 10 dana za svega 39€ sa uračunatim prevozom!

Celokupnu ponudu za letovanje u Grčkoj možete pogledati na ,,Travellandovom” sajtu http://www.travelland.rs/ili se za nju raspitati lično u prostorijama agencije ,,Travelland” u ulici Dobračina 43, u Beogradu.

(Promo tekst)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja