Aleksandar Kukolj u martovskom Men's Healthu
Foto: Mens Health

Aleksandar Kukolj u martovskom Men's Healthu

Zabava -

Na kioscima je novi broj najrasprostranjenijeg muškog magazina na svetu i u njemu ekskluzivni intervju sa najboljim džudistom planete. Kupite martovski primerak Men's Healtha i otkrijte kako izbliza izgleda trening sa Kukoljem, kao i mnoge druge 100% odsto korisne informacije i priče iz domena fitnesa, ishrane, zdravlja, mode i seksa.

Mart je doneo i domaćeg lika na naslovnoj strani MH. Snažni Aleksandar Kukolj pokazao je izvršnom uredniku Men's Healtha Igoru Karanovu zašto je najinteligentniji džudista planete.

Tu je i novi funkcionalni trening - prilika sa vežbate uz trenera vojnih specijalaca i pripadnika spasilačke službe.

Kalorije su prošlost! Zaboravite sve što ste znali o dijetama, jer smo za vas pripremili novu računicu mršavljenja.

foto: Mens Health

Snaga na pluća ulazi, zbog čega smo vam predstavili načine disanja koji za kratko vreme ozbiljno podižu telesne sposobnosti .

Bavili smo se i gospodarenjem vremenom, pa vam otkrivamo nekoliko trikova za veću efikasnost jutarnjih rutina i brži ulazak u dan, kao i mnogim drugim zanimljivim temama:

Hokejaška zvezda Aleks Galčenjuk otkriva tajne svog surovog treninga koji praktikuje kad ode kod babe u belorusko selo, istraživač MH podvrgao se najsavremenijim tretmanima za veličinu, tvrdoću i postojanost onoga što ima među nogama, a tu su i neki od odgovora na pitanje umeju li muškarci zaista da prebole žene koje su nekada stvarno voleli i krenu u novi život.

foto: Mens Health

MH žene u novom broju su Nela Bunčić, popularna Yugoslovenka sa Instagrama, fitfluenserka, lepotica, balerina i polumaratonka, koja predstavlja set vežbi za izdržljivost, kao i Amelija Bun, korporativna advokatica "Epla", koja otkriva kako sa glavom u blatu završiti najsuroviju trku na svetu i posle toga živeti normalno.

Uživajte u martovskom broju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track