Saznajte ko je trenutno najsrećniji čovek u Srbiji
Foto: Promo

Saznajte ko je trenutno najsrećniji čovek u Srbiji

Zabava -

Najveći dobitak u istoriji igara na slot aparatima u Srbiji, u iznosu od neverovatnih 10 miliona dinara, osvojio je konobar B.M. (38) u Admiral Slot klubu u Bulevaru Arsenija Čarnojevića 95a u Beogradu.

NOVOMATIC mašina donela je srećnom dobitniku neočekivani iznos, koji redovno okušava sreću na slot aparatima.

foto: Promo

Stalni sam igrač u slot klubu Admiral, volim osećaj adrenalina i to me ispunjava. Igre na sreću su postale sastavni deo mog života, još pre mnogo godina. Ne prođe nedelja a da bar dva puta ne svratim u kazino. Volim da igram sve, a ovog puta sam izabrao igru “Lord of the Ocean” i igrao ruku od 200 dinara, pa sam odlučio pet krugova da odigram sa rukom od 2.000 dinara, i tada sam dobio bonus krugove. Onda se desila magija, u bonusu su mi se pojavili svi simboli Lorda i dobio sam maksimalni mogući dobitak na mašini, neverovatnih 10 miliona dinara! To je onaj osećaj za kojim sam tragao, to je bio cilj zašto sam neumorno i sa puno strasti a bez razočarenja, ponovo dolazio u moje omiljeno mesto. To sam ceo život čekao – uzbuđeno prepričava srećni dobitnik.

Kada se dogodilo čudo, dobitnik nije mogao da poveruje, imao je osećaj kao da se to dešava nekom drugom.

foto: Promo

– Još uvek ne mogu da verujem da sam dobio toliko novca. Ne mogu da opišem taj trenutak, preplavile su me emocije, neverica, počeo sam da se tresem i da skačem od uzbuđenja – kaže srećni dobitnik kome je jedan trenutak promenio život, a svi koji su se našli u Admiral Slot klubu u tom trenutku, ostali su u čudu.

Naime, dobitnik koji radi u jednoj beogradskoj kafani, prilikom povratka sa posla u večernjim satima, kao i uobičajeno, hteo je da opet okuša sreću.

– Iako sam potajno želeo da osvojim dobitak, negde u dubini duše mislio sam da to meni neće da se dogodi, da nisam te sreće. Ipak, iznova sam pokušavao jer mi je osim toga da mogu da se obogatim bilo i zabavno. Uvek sam govorio sebi: “Hajde da se zabavim, pa i ako ne dobijem, makar sam probao”. Kad ono, dogodilo se čudo. Zamislite deset miliona dinara! Do juče sam imao kao i svaki običan čovek, ali sada mi je finansijsko stanje itekako stabilno, a pored toga ušao sam i u istoriju, zbog čega mi je posebno drago – i dalje pod adrenalinom priča konobar.

foto: Promo

Svoju sreću, dobitnik je želeo da podeli sa najbližima, te je prvo pozvao brata da mu se pohvali.

– Odmah sam pozvao brata da mu kažem za dobitak, ali mi u prvom trenutku nije verovao. Kaže – ma gde će tebi da dođe deset miliona, sam si govorio da nema šanse da dobiješ. Ni roditelji mi nisu verovali. Kada sam im svima objasnio šta se dogodilo svi su bili u šoku. Od sada definitivno verujem u sreću. Savetujem svima da ne budu nepoverljivi kao što sam bio ja, nego da probaju, jer to što mogu da izgube je ništa u odnosu na ono što mogu da dobiju. Mojim podstanarskim danima je došao kraj, od dela novca kupiću stan, a za ostalo ćemo videti – priča s osmehom srećni dobitnik.

Da je ovaj dobitak raritet u igrama na slot aparatima potvrđuju i zaposleni u Admiralu.

– U istoriji igara na slot aparatima u Srbiji, nikada se nije dogodilo da neko dobije najveći dobitak. Drago nam je da je dobitak osvojen baš kod nas. Čestitamo dobitniku i želimo mu još mnogo sreće u igrama na našim aparatima – kažu iz Admiral Slot kluba.

MAKSIMALNI MOGUĆI DOBITAK!

A post shared by Admiral Slot Club (@slotclubadmiral) on

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track