Istine i laži ponovo u vrhu gledanosti, „Jutro sa Jovanom i Srđanom“ najgledaniji jutarnji program među komercijalnim televizijama!
Foto: Promo

Istine i laži ponovo u vrhu gledanosti, „Jutro sa Jovanom i Srđanom“ najgledaniji jutarnji program među komercijalnim televizijama!

Zabava -

Intrige i neočekivani zapleti u životu junaka popularne serije „Istine i laži“ prikovale su gledaoce za male ekrane. Tako je i tokom jučerašnjeg dana ova serija zauzela prvu poziciju na listi 20 najgledanijih programskih sadržaja svih nacionalnih emitera u ciljnoj grupi od 18 do 50 godina starosti. Zanimljivo je da su se „Istine i laži“ i ovaj put u datoj grupi našle ispred utakmice Lige šampiona.

Prva televizija i dalje je najgledaniji komercijalni emiter u udarnom terminu sa ostvarenih 19 odsto udela u gledanosti, dok su se iza našle Pink TV sa 14 odsto i Happy sa 5 odsto udela.

Takođe, na listi najgledanijih sadržaja svih nacionalnih emitera bile su emisije „Exploziv“, „Život priča“, „Na mestu zločina sa Mašanom“, „Exkluziv“, Vesti u 18h, serije „Čista ljubav“ i „Strasti Toskane“.

foto: Promo

Ono što Prvu televiziju čini posebno ponosnom, jeste veoma uspešan start „Jutra sa Jovanom i Srđanom“ koji je od početka emitovanja, 5. marta, najgledaniji jutarnji program među komercijalnim televizijama u ciljnoj grupi:

Prva televizija nastavlja da kreira kvalitetan program za svoje gledaoce i najavljuje još mnoga iznenađenja u narednom periodu.

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track