NE PROPUSTTE NEODOLJIVU TRAVELLANDOVU PONUDU: PRVOMAJSKI PRAZNICI NA PLAŽAMA DOHE VEĆ OD 349€ I DUBAIJA VEĆ OD 409€! I to nije sve! Travelland daje dodatni popust i do 70€ po osobi do 7. aprila!
Foto: Promo

NE PROPUSTTE NEODOLJIVU TRAVELLANDOVU PONUDU: PRVOMAJSKI PRAZNICI NA PLAŽAMA DOHE VEĆ OD 349€ I DUBAIJA VEĆ OD 409€! I to nije sve! Travelland daje dodatni popust i do 70€ po osobi do 7. aprila!

Zabava -

Poslednjih godina su moderni gradovi na obalama mora postali najatraktivnije destinacije sveta. U potrazi za kvalitetnim odmorom svake godine ih posete milioni turista jer njihova široka ponuda može da obuhvati sve što prosečan posetilac zahteva. Znajući da su prvomajski praznici idealno vreme da na kratko pobegnete u egzotične predele, turistička agencija ,,Travelland’’, je pripremila neodoljive ponude za Dohu i Dubai!

foto: Promo

Na samom jugoistoku Arabijskog poluostrva, na obalama koje zapljuskuje Persijski zaliv nalazi se jedan od najfascinantnijih gradova sveta - Dubai. On je glavni grad istoimenog emirata Dubaija, koji sa još šest emirata čini Ujedinjene Arapske Emirate.

foto: Promo

Dubai je tokom prošle godine posetilo gotovo 15 miliona turista. Taj podatak uopšte nije iznenađujući imajući u vidu šta sve ovaj grad ima da ponudi. Iako se na turističkim mapama nalazi tek od nedavno, ovaj čaroban grad je ,,must visit'' destinacija mnogih. Dubai se u poslednjoj deceniji ustoličio kao svetska prestonica luksuza i glamura ali ono što turiste najviše privlači tokom prolećnih meseci jesu njegovo bistro plavo more i plaže sa belim peskom. Bilo da ste ljubitelj izležavanja na plaži uz dobru knjigu ili ipak vodenih sportova i adrenalina – plaže Dubaija poput Jumeirah Beach Park, Al Mazmar Beach Park i Palm Beach-a će ispuniti sve vaše želje. Dubai svojim posetiocima nudi još mnogo toga. On je grad vrhunske zabave u kome nikada nije dosadno. Posetioci ga opisuju pravim rajem na zemlji i destinacijom za putovanje iz snova.

foto: Promo

Ako, još uvek, niste osetili čari leta na egzotičnom istoku možda je baš sada pravi trenutak jer Dubai za prvomajske praznike možete posetiti po ceni već od 409€. I to nije sve! Za sve one koji putovanje rezervišu do 7. aprila ,,Travelland’’ je pripremio dodatni popust od 50€. Polasci su 27., 28., i 29. aprila.

foto: Promo

Leto pre leta je moguće i zvuči fantastično a Dubai, kao grad u kome možete sve, dočekaće vas i prirediti vam odmor za pamćenje.

foto: Promo

Susedna Doha, prestonica Katara, najbogatije zemlje na svetu, u turističkoj ponudi ne zaostaje za Dubaijem. Posećena je tokom cele godine, a najbolje vreme za posetu ove luksuzne države je tokom proleća kad je i vrhunac sezone. Doha je, u ovom delu sveta, sinonim za bajkovite i prostrane peščane plaže a toplo more i klima sa preko 300 sunčanih dana godišnje čine je veoma atraktivnom destinacijom za ljubitelje kupališnog turizma. Spoj istoka i zapada se jasno ogleda na ulicama ovog modernog grada i izgleda fantastično, a Doha teži ka tome da posetiocima nikada ne bude dosadno. Posetioci posebno vole najprometniji deo Dohe, kaldrmisani suk Vakif, prelepu pijacu na kojoj se mogu pronaći svi lokalni proizvodi, razni začini i ćilimi, gastronomski specijaliteti. Ukoliko poželite najkvalitetnije masline iz Tunisa, kafu iz Brazila, originalnu grčku fetu ili škotskog lososa, Doha je pravo mesto za vas! Sve to imate u najbogatijoj zemlji sveta.

foto: Promo

Turistička agencija ,,Travelland’’ je pripremila fantastične ponude za posetu Dohi koje obuhvataju hotele iz kategorije četiri i pet zvezdica. Dohu, za prvomajske praznike, možete posetiti po ceni već od 349€. ,,Travelland” je za Dohu pripremio dodatni popust od 50€ za sve one koji putovanje rezervišu do 7. aprila, a ako odluče da u Dohi ostanu 7 ili više noći taj popust je 70€ po osobi. Polasci su 28., 29., i 30. aprila, kao i 1. maja.

foto: Promo

Svi ljubitelji tople klime, mora i peska ne bi trebali da propuste ovu priliku, jer uz specijalnu ponudu koja važi za rezervacije do 7. aprila, sa ,,Travellandom”, Dubai mogu posetiti po ceni već od 409€, a Dohu već od 349€ uz dodatne popuste i do 70€!

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track