SVAKE NEDELJE NOVA AKCIJA - PRATITE OKTOPOD TRAVEL, NAJPOSEĆENIJI TURISTIČKI PORTAL U SRBIJI!
Foto: Promo

SVAKE NEDELJE NOVA AKCIJA - PRATITE OKTOPOD TRAVEL, NAJPOSEĆENIJI TURISTIČKI PORTAL U SRBIJI!

Zabava -

Želite da otputujete do neke interesantne destinacije Grčke, ali se nažalost ni jedna ponuda ne uklapa u vaš budžet? Zato se ceo tim agencije Oktopod travel trudi da ponudi veliki izbor atraktivnih, a ujedno pristupačnih destinacija.

Leto 2018 koje je pred nama obeležiće niz akcija koje vas svake nedelje iznova spremno čekaju na našem sajtu www.oktopod.rs.

Posetite popularna letovališta severa Grčke, brojna ostrva, uživajte u sunčanju na najlepšim grčkim plažama, kupanju u kristalno čistoj vodi, grčkoj kuhinji, šetnji simpatičnim primorskim gradovima.

Ovog leta izdvajamo Stavros - letovalište popularno zbog svoje blizine i dostupnosti i u kom ćete zasigurno pronaći svoje mesto pod suncem na jednoj od 2 peščane plaže.

Za ljubitelje Halkidikija preporučujemo Sitoniju, popularni drugi „prst“ bogat zelenilom i brojnim uvalama gde možete da pobegnete od gužvi gradskih plaža i potpuno se relaksirate.

foto: Promo

Ako ste u potrazi za gradskom atmosferom posetite Neos Marmaras, ako želite da uživate u mirnom porodičnom putovanju onda je za vas pravi izbor Metamorfosi ili Nikiti, a tu je i Sarti idealan za sve generacije - malo primorsko mesto koje nudi sve što je vam je potrebno za vaše letovanje - dugu peščanu plažu, čisto i toplo more, brojne taverne, kvalitetne vile u našoj ponudi.

Isto tako iz naše ponude možete odabrati i neko od istaknutih letovališta Kasandre, Polihrono, Hanioti ili Pefkohori, mesta koja se već 30ak godina ponose svojim plažama sa čuvenom Plavom zastavom i iz godine u godinu se sve više razvijaju i srdačno prihvataju brojne srpske turiste.

Olimpska regija je takođe jedna od najpovoljnijih, a ujedno i veoma interesantnih delova Grčke. Dugačka plaža, čista voda sa dosta plićaka posebno izdvajaju Nei Pori na mapi porodičnog turizma. Pored relaksiranja na plaži u ovoj regiji svoj odmor možete upotpuniti i posetom veličanstvenog Olimpa, Afroditinih izvora, šopingom u popularnoj Paraliji ili Solunu koji se nalazi na samo 100km.

Posebnu lepotu Grčke ćete doživeti na Jonskoj obali. Sivota, Parga, Vrahos ili Lefkada - koju god destinaciju da odaberete sigurni smo da ćete se prosto zaljubiti u plavetnilo koje okružuje ova mesta i u koja ćete se iznova i iznova vraćati.

IZDVAJAMO SPECIJALNU PONUDU "PLATITE SOPSTVENI, PUTUJTE AUTOBUSKIM PREVOZOM".

Vrlo brzo možete biti na Lefkadi, u Pargi ili Vrahosu već od 06.06. do 16.06. KAPACITETI SU OGRANIČENI, POŽURITE!

foto: Promo

Svako ko je istinski ljubitelj Grčke naročito treba da poseti Lefkadu - ostrvo čiji pejzaži oduzimaju dah i jedino Jonsko ostrvo za koje nije potreban trajekt. Neke od najlepših plaža Lefkade su i najlepše plaže čitave Evrope, a nama je ta lepota na dohvat ruke. Agiofili, Porto Katsiki, Kathisma, Mylos su plaže gde nastaju vaši najlepši trenuci i fotografije za upomene do kraja života.

Obzirom da je letovanje bitna stavka u životu svih nas i svi ga nestrpljivo očekujemo Oktopod travel nastoji da se naši putnici istinski odmore i nama prepuste kompletnu organizaciju. Pored brojnih smeštajnih kapaciteta na preko 20 destinacija mi vam obezbeđujemo i prevoz kvalitetnim turističkim autobusima. Udobno se smestite, uživajte u klimatizovanom prostoru, pogledajte neki interesantan film i već ste stigli u Grčku. :)

Pored brojne ponude apartmanskog smeštaja izdvajamo i hotelske kapacitete sa SPECIJALNIM PONUDAMA koje važe samo još malo, do 31. maja 2018.

Uživajte pored bazena u nekom od najtraženijih resorta za već od 95€ za uslugu polupansion.

Požurite jer kapaciteti su ograničeni. Spremno vas čekamo u svim delovima Srbije - posetite neku od naših 11 poslovnica i obezbedite svoje letovanje iz snova.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track