ISTINE I LAŽI: Veliko finale najgledanije serije u Srbiji večeras u 20:40 na Prvoj
Foto: Promo

ISTINE I LAŽI: Veliko finale najgledanije serije u Srbiji večeras u 20:40 na Prvoj

Zabava -

Serija koja je osvojila publiku širom Srbije i regiona i redovno osvaja same vrhove gledanosti, „Istine i laži“, završava se večeras.

Maratonsko finale serije počinje sa specijalom Exkluziva u 20:10, zatim u 20:40 slede dve završne epizode, posle kojih će u 22:00 Ivan Ivanović ugostiti glumce serije Svetislava Buleta Goncića, Feđu Stojanovića, Anju Mit, Stefana Buzurovića, Dušana Kaličanina i Vladimira Kovačevića.

foto: Promo

Sa uzbuđenjem očekujemo završne epizode prve sezone serije „Istine i laži“, koja od svog početka beleži neverovatne uspehe u popularnosti i koja je već mesecima gledanija od svih zabavnih programa, uključujući rijaliti programe i sportski spektakl, Ligu šampiona. Od početka prikazivanja, 18. septembra 2017, prikazano je preko 150 epizoda ove porodične serije, a zbog izuzetnog prijema kod publike, zakazano je snimanje i druge sezone, koja će biti emitovana na jesen 2018. Ova dinamična, moderna i duhovita serija od prve epizode osvaja simpatije gledalaca, prikazujući savremeni život porodica, prijatelja, kroz razne nepredvidljive obrte i izazove koje život nosi, uzvraćene i neuzvraćene ljubavi, spletke i tajne iz prošlosti. Tokom poslednjih 10 meseci upoznali smo dve porodice, Isidoroviće i Filipoviće, i proživljavali sa njima i njihovim prijateljima, i neprijateljima, najvažnije životne dileme, probleme, ali i najlepše trenutke. Za kraj sezone će nam prirediti još neočekivanih iznenađenja, nove zaplete i rasplete, uključujući i jedno venčanje, a dok nestrpljivo čekamo novu sezonu tokom leta, moći ćemo da se prisetimo svih prethodnih događaja gledajući reprizu prve sezone serije, koja kreće 18. juna.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track