U GRČKOJ SVE LEPŠE VREME, U OKTOPOD TRAVEL-U SVE NIŽE CENE!
Foto: Promo

U GRČKOJ SVE LEPŠE VREME, U OKTOPOD TRAVEL-U SVE NIŽE CENE!

Zabava -

U potrazi ste za termalnim izvorima, banjama sa lekovitim svojstvima, a ujedno uživanjem u talasima mora, svežem vazduhu i relaksacijom - PRAVI IZBOR ZA VAS JE EVIA I ČUVENA LUTRA EDIPSOS.

Ovog juna izdvajamo letovalište idealno za sve koji znatiželjno traže nesto novo i drugačije u odnosu na sva dosadašnja putovanja - OSTRVO EVIA I BANJA EDIPSOS. Da li ste znali da lepotama ovog ostrva i lekovitim svojstvima banje nisu mogle da odole ni poznate istorijske ličnosti, Marija Kalas, Greta Garbo, Vinston Čerčil koji su još od davnina odmarali na obalama Egejskog mora. Budite i vi jedan od posetilaca ove destinacije sa koje ćete se vratiti 20 godina mlađi. :) Već 26.06. uživajte na plažama ovog interesantnog primorskog mesta. Pripremili smo LAST MINUTE ponudu koja vas za VEĆ 89€ po osobi vodi do pravog odmora i uživanja.

Za sve velike porodice koje bi želele da posete neku bližu i lako dostupnu destinaciju takođe imamo lepe vesti - u agenciji OKTOPOD TRAVEL vaš čeka još nekoliko slobodnih apartmana. Posetite Hanioti 24.06. i vilu Sousouras za samo 160€ po osobi (prevoz i smeštaj), u simpatičnom Neos Marmarasu i vili Zeppos DECA SU GRATIS, dok u Polihronu u vili Alexandra možete uživati za 140€ po osobi (prevoz i smeštaj).

Ne želite apartmanski smeštaj? Ovo leto ste zamišljali u resortu koji vam pruža luksuzne sobe, izlazak direktno na plažu, odličnu kuhinju i ukusne obroke, bazene, sportske terene, animacije za decu? Sve to će vam zasigurno pružiti najluksuzniji hotel Kasandre - Miraggio Thermal Spa 5* u kom možete boraviti već krajem juna uz čak 35% popusta.

foto: Promo

Ako želite manji, gradski hotel, već odavno proveren među našim turistima neće pogrešiti sa odmorom u HOTELU TROPICAL 3* u Haniotiju - samo u agenciji Oktopod travel za boravak u julu vas očekuju posebna iznenađenja - VI BIRATE TERMIN, MI ODOBRAVAMO 25% POPUSTA.

Sve što smo nabrojali ste već posetili? Imamo i za vas predlog. :) Pogledajte na našem sajtu www.oktopod.rs kompletnu ponudu sa avionskim prevozom koji vas vodi do daljih, možda lepših, interesantnijih destinacija. Zemlja koja buja od neverovatnih prirodnih lepota, istorijskih znamenitosti, nudi brojne plaže sa verovatno najčistijim morem u ovom delu Evrope je svakako TURSKA. Već 09.07. direktnim čarter letom budite na obalama Kušadasija, Bodruma, Marmarisa.

Ako ste ljubitelj letovanja koje će vam pružiti odlično kupanje, ali ujedno i obilazak fenomenalnih gradića gde ćete osetiti pravu mediteransku atmosferu onda je za vas izbor SICILIJA. U ukusima tradicionalne, nadaleko poznate paelje i latino ritmu uživajte u Španiji na svetski poznatoj MAJORCI.

Zemlja koja se ne može porediti ni sa čim pomenutim do sad, koja vas vodi kroz neki novi svet, istoriju i narod je EGIPAT. Već od 04.07. možete odmarati u nekom od povoljnih ALL INCLUSIVE resorta na obalama Crvenog mora, roniti među koralima, napraviti najinteresantniju fotografiju kod piramida, prošetati istorijskim jezgrom Kaira i još mnogo toga.

foto: Promo

Vaše je da ponesete pasoš, ostalo je briga OKTOPOD TRAVEL-A!

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track