Hit serija od 25. juna, svakog dana u 22 časa na Prvoj televiziji!
Foto: Promo

Povratak Lukasa

Hit serija od 25. juna, svakog dana u 22 časa na Prvoj televiziji!

Zabava -

Od 25. juna, svakog dana od 22:00 na Prvoj televiziji gledaćete argentinsku dramu s elementima trilera koja govori o neuništivoj nadi majke da pronađe nestalo dete i povratku izgubljenog sina.

Priča se odvija u bogatoj porodici u čijem vlasništvu se nalazi uspešna poljoprivredna kompanije. Porodicu pogađa teška nesreća kada najstariji sin, četvorogodišnji Lukas nestane na plaži. Majka Elena se ne miri sa sudbinom. Ona veruje da je njen sin živ, i počinje opsesivnu potragu za detetom.

Usmerena isključivo na svoje snove, Elena zapostavlja ostalu decu i supruga Rejnalda. Angažuje privatnog detektiva Onorija koji neumorno pokušava da pronađe bilo kakav Lukasov trag ali uzalud. Ipak, on neodustaje jer njegova osećanja prema Eleni postaju sve dublja.

foto: Promo

Nakon 20 godina od Lukasovog nestanka, Elena dobija fotografiju svog sina. Za nju je to znak i dokaz da je u pravu što se svih prethodnih godina borila da ga pronađe. I konačno, jednog dana, mladi momak se pojavljuje na vratima tvrdeći da je on Lukas. Da li to zaista njen sin? Ova serija je apsolutni hit u svim zemljama u kojima se prikazuje, a sigurni smo da će osvojiti i naše gledaoce u vrelim letnjim danima Jednu od glavnih uloga tumači Ana Maria Orozko, višestruko nagrađivanja glumica iz Kolumbije, koja je igrala i u čuvenoj seriji „Ružna Beti“.

Dodatni info: Uloge: Ana Marija Orozko, Pablo Martiinez, Makarena Akhaga, Sergio Djurinovic, Salvador del Solar

Originalnil naslov: El Regreso de Lucas​

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track