Najnovije vesti

NOVO NA PRVOJ TV „Jutro sa Natašom“ od 2. jula, radnim danima od 6.55 sati
Foto: Promo

NAJAVA

NOVO NA PRVOJ TV „Jutro sa Natašom“ od 2. jula, radnim danima od 6.55 sati

Zabava

Od ponedeljka 2.jula "Jutro sa Jovanom i Srđanom" postaje "Jutro sa Natašom".

 

Svaki radni dan započinjaće nam sa Natašom Miljković, novim licem Prve televizije. Jovana Joksimović i Srđan Predojević idu na zasluženu letnju pauzu i vraćaju se u dobro poznati studio krajem avgusta.

 

Nataša otkriva kako se oseća sada kada se početak približio, da li će u emisiji biti promena i kako će uskladiti svoje obaveze sa novim poslom.

 

- Kao da sam ušla u neki brzi, brzi, brzi voz. Moj start je u ponedeljak i pokušavam da pohvatam sve putnike u tom vozu, sve stanice... iskrena je šarmantna voditeljka i dodaje:

 

- Ja već sada osećam da sam spremna i jedva čekam taj ponedeljak. Imam osećaj da ga već predugo čekam.

 

Na pitanje da li će osim nove voditeljke biti još nekih noviteta, Miljkovićeva odgovara:

 

- Svaki voditelj unosi svoj karakter i svoju ličnost, e to će biti novo. U samom konceptu neće biti nikakvih promena. To su Jovana i Srđan postavili. Ja ću tu biti kao komšija kome date ključ od stana kada ode na odmor da joj zalijete cveće i nahranite psa, u ovom slučaju zaista psa. Ja ću im čuvati tu njihovu lepu emisiju, a od jeseni ćemo raditi jedan novi projekat.

 

Nataši ne pada teško što će vrele letnje dane provesti veoma radno, kaže da poslednjih 10 godina radi jutarnje emisije i misli da bi mi mnogo veći šok bio da je prešla na neku večernju emsiju. Rano ustajanje neće biti nikakav problem za lepu Natašu, a ni gledaocima koji će uživati uz ovu poznatu voditeljku.

 

Iako je leto vreme kada brojni živi programi prestaju sa emitovanjem, Prva je rešila da svoje gledaoce stavi na prvo mesto i zato će tokom letnje šeme emitovati redovno jutarnji program, kao i emisiju “150 minuta”, koja uživo prati dešavanja širom Srbije. Tokom leta gledaoce očekuju i brojni zabavni programi, a naša kuća nastavlja da za svoje gledaoce kreira drugačiji, zanimljiv i iznad svega kvalitetan programski sadržaj koji će voditi najveća voditeljska imena.

 

 

(Promo tekst)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...