Najnovije vesti

SUTRA SAMO UZ KURIR POKLON TREĆI DODATAK LEKOVITO BILJE Priroda ima rešenje za sve zdravstvene probleme
Foto: Promo

LEČENJE BILJEM

SUTRA SAMO UZ KURIR POKLON TREĆI DODATAK LEKOVITO BILJE Priroda ima rešenje za sve zdravstvene probleme

Zabava

Sutrašnji dodatak na 16 strana vam donosi uputstva za pripremu lekovitih napitaka i melema od bokvice, belog luka i kleke.

Bokvica je biljka koja se u narodu koristi za ublažavanje upala, protiv čira na želucu, žuljeva, kašlja, za obnovu sluzokože, kao i protiv mnogih drugih tegoba...

Beli luk je nadaleko poznat po svojim mnogobrojnim pogodnostima za organizam, pa ćete u ovom dodatku pronaći recepte za jačanje imuniteta, čišćenje krvnih sudova i smanjenje holesterola, zatim protiv visokog krvnog pritiska i protiv infekcije.

Izuzetno cenjena u narodnoj medicini, prepoznatljiva po karakterističnom mirisu balzama, kleka se od davnina koristila za lečenje zaraznih bolesti. U lekovitim svojstvima kleka se potvrdila kao izvrstan diuretik, ali i protiv nazeba, kašlja, astme, stomačnih bolesti, zatim protiv proširenih vena, za ublažavanje bolova u leđima, kao i za poboljšanje apetita.

U petak, 13. jula, poklanjamo četvrti dodatak lekovitog bilja, a u njemu vas čekaju provereni recepti za čajeve, meleme i lekovite napitke od nane, cvekle i ruzmarina.

Koristite lekovite bilje i jačajte svoj orgaizam!

foto: Promo

Čitajte Kurir, jer uvek dobijate više!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...