POBEDITE U KVIZU I OSVOJITE ULOGU U NAJGLEDANIJOJ DOMAĆOJ SERIJI!
Foto: Promo

Prva televizija spremila je iznenađenje za sve fanove ''Istine i laži''

POBEDITE U KVIZU I OSVOJITE ULOGU U NAJGLEDANIJOJ DOMAĆOJ SERIJI!

Zabava -

Možda baš vi postanete zvezda druge sezone

Od ponedeljka 23. jula Prva televizija pokreće veliki letnji kviz ''ISTINA ILI LAŽ'' u kome će se testirati koliko gledaoci dobro poznaju sadržaj ove popularne serije, a najveći fanovi imaće priliku da se oprobaju i kao glumci u drugoj sezoni čije snimanje uskoro počinje, rame uz rame sa svim omiljenim likovima.

Prvo, eliminaciono pitanje biće postavljeno od ponedeljka do četvrtka tokom jedne od dve dnevne epizode koja je na programu od 20:45 časova a učesnici na njega treba da odgovore sa ISTINA ili LAŽ. Odgovor treba da pošalju u privatnoj poruci na Fejsbuk, Instagram ili Tviter profilu Prve televizije.

foto: Promo

Od ponedeljka do četvrtka u emisijama Jutro sa Natašom i 150 minuta voditelji će otvoriti linije za javljanje i u tom trenutku svi koji su tačno odgovorili na eliminaciono pitanje moći će da se jave u program. Voditelji emisija će im tada postaviti dodatno pitanje, a ko bude najbrži i odgovori tačno, biće dnevni pobednik emisije i, naravno, ulazi u nedeljno finale.

Nedeljno finale održavaće se petkom po istom principu, a učesnici su svi dnevni pobednici. Dnevni finalisti koji nisu uspeli da se jave u ''Jutro sa Natašom'', imaće još jednu priliku da tačno odgovore na novo pitanje u ''150 minuta''. Dakle, biće dva nedeljna pobednika koji kasnije ulaze u veliko finale.

Kviz traje do septembra kada će svi nedeljni finalisti ući u veliko finale i dobiti šansu da se pridruže glumcima serije u nekoj od novih epizoda. Naime, svi nedeljni pobednici će, na kraju kviza ''Istina ili laž'', dobiti specijalni glumački zadatak koji će uživo ocenjivati žiri sastavljen od glumaca serije. Glumački zadatak je da snime sopstvenu imitaciju omiljenog lika iz serije i pošalju je na televiziju. Pobednika biraju glumci iz serije uživo u programu koji dobija ulogu u nekoj od epizoda nove sezone serije Istine i laži!

Pažljivo pratite epizode serije Istine i laži, kao i emisije Jutro sa Natašom i 150 minuta i igrajte se ekipom Prve tokom vrelih letnjih dana, jer možda baš vas čeka status nove zvezde serije!

( Promo tekst - Foto: Promo )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track