Glavni glumac serije "ZA MOG SINA" sebe ne smatra zvezdom i uvek bira uloge ANTIJUNAKA!
Foto: Promo

NA INSTAGRAMU GA PRATI VIŠE OD MILION LJUDI!

Glavni glumac serije "ZA MOG SINA" sebe ne smatra zvezdom i uvek bira uloge ANTIJUNAKA!

Zabava -

Tridesetčetvorogodišnjeg Ilkera Kalelija gledaćete u ulozi bivšeg policajca i samohranog oca, Pojraza Karajela, u najgledanijoj turskoj drami "Za mog sina" od ponedeljka 23. jula svakog dana od 22 časa samo na TV Pink.

Ilker je diplomirao menadžment u umetnosti na fakultetu "Istanbul Kultur University", dok je glumu studirao na londonskoj Akademiji za muzičke i dramske umetnosti (London Academy of Music and Dramatic Art).

foto: Promo

Imao je imao brojne uloge u serijama i filmovima, a veoma zapažena je bila njegova uloga u seriji "Za mog sina", za koju je dobio na desetine nagrada u Turskoj, od kojih je najznačajnija "Golden Butterfly" nagrada za najboljeg glumca.

Premda je stekao veliku popularnost i uprkos tome što ga na društvenoj mreži Instagram prati više od milion ljudi, Ilker ne dozvoljava da slava ponese, jer to smatra samo jednim delom onoga što čini njegov posao. On sebe ne smatra zvezdom i u skladu sa tim u serijama uvek igra antijunake, kao što je to slučaj sa Pojrazom Karajelom u seriji "Za mog sina". Upravo zbog toga, šarmantnog i duhovitog Ilkera smatraju pravim osveženjem na zvezdanom nebu Turske.

foto: Promo

Ilker je do sada za svoje emotivne partnerke birao glumice - bio je u vezi sa Gokče Bahadir i Begum Birgoren, a sa Burčin Terzioglu, direktnom partnerkom iz serije "Za mog sina", je i dalje u vezi.

Kako za sebe tvrdi da je neozbiljan i da neće biti dobar suprug, Ilker je nedavno izjavio kako i ne pomišlja na brak, a s obzirom na to da Burčin iza sebe vec ima brak, izgleda da se ni njoj ne žuri da ponovo stane na ludi kamen.

foto: Promo

Kako je Ilker otelotvorio lik Pojraza Karajela, saznaćete u novoj seriji "Za mog sina", koja počinje da se emituje od ponedeljka svakog dana u 22 časa na TV Pink!

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track