POČINJE SNIMANJE MEGA HIT SERIJE Izgradnja studija u Beogradu trajala nekoliko meseci i može se uporediti sa najraskošnijim holivudskim setovima
Foto: Promo

POGRESAN COVEK

POČINJE SNIMANJE MEGA HIT SERIJE Izgradnja studija u Beogradu trajala nekoliko meseci i može se uporediti sa najraskošnijim holivudskim setovima

Zabava -

Od septembra na TV PRVA, izuzetna dramska priča o sudbini samohrane majke bolesnog deteta i čoveka koji je zloupotrebio njenu mladost.

Prva televizija i u ovu jesenju sezonu ulazi sa ambicioznim programskim sadržajem koji će po kvalitetu i raznovrsnosti biti po meri gledalaca svih uzrasta. Poznata po odličnom, pažljivo biranom i izuzetno gledanom domaćem serijskom programu, Prva je spremila za svoju publiku još jedan veliki hit, seriju „Pogrešan čovek“ koja je okupila vrhunsku regionalnu produkcionu i glumačku ekipu.

foto: Promo

Dara Džokić, Petar Benčina, Bojana Stefanović, Marko Nikolić, Gorica Popović, Ivana Roščić, Emir Ćatović, Dora Dimić Rakar, Damir Čuček, Dragan Petović Pele i još mnoge njihove kolege, poznati glumci, ulaze ovih dana ulaze u studio koji se nekoliko meseci gradio na periferiji Beograda, a svojom površinom i scenografijom može da se meri sa raskošnim holivudskim setovima.

foto: Promo

Ova drama neće nikoga ostaviti ravnodušnim, serija prati priču samohrane majke šesnaestogodišnje tinejdžerke, koja mora da savlada svoj najveći strah i traumu kako bi se suočila sa davno zaboravljenim ocem njene ćerke, čovekom za kojeg veruje da ju je silovao pre 16 godina. On je sada jedini koji može da spase život njenom detetu.

foto: Promo

Zoe je tinejdžerka, buntovnica, puna života, smrtno je bolesna i potrebna joj je transplantacija. Od trudnoće i Zoinog rađanja, njena majka Lea nikome nije rekla ko je zapravo Zoin otac. Svih ovih godina pokušavala je da zaboravi svoju najveću traumu i čoveka koji je odgovoran za to i koji ju je napastvovao pre 16 godina. Njena mržnja prema njemu je duboka i iskrena, nikada se nije potpuno oporavila od te noći ali ovaj put nema izbora, on je jedini koji može da donira organ I spasi bolesnu devojčicu. Ali, kako život uvek piše nepredvidlve priče, tako će i Leina potraga za ocem deteta pokazati da svaka priča ima dve strane...

foto: Promo

Snimanje počinje 6. avgusta, u dva studija na površini od 3000 kvadratnih metara. Za scenografiju je zadužen proslavljeni scenograf Goran Joksimović Joksa, koji je radio i velelepnu scenu Eurosonga 2008. kada se održavao u Beogradu.

foto: Promo

Kreativni producent i scenarista serije “Pogrešan čovek” je Jelena Veljača, glumica i scenaristkinja brojnih uspešnih serija - „Larin izbor“, „Prava žena“, „Vila Marija“. Tim reditelja čine kreatori vrhunskih filmskih i serijskih ostvarenja – Dejan Zečević, Slobodan Skerlić, Ivan Pavličić, Goran Rukavina i Kristijan Milić.

Šta je majka spremna da uradi za svoje dete i šta može žena da uradi kad voli pogrešnog čoveka, saznaćemo ove jeseni na Prvoj televiziji.

( Promo tekst - Foto: Promo )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track