NAJVEĆA DOMAĆA FILMSKA OSTVARENJA U STADIONU SC: Vikend najluđe zabave u Stadionu SC uz filmove, kokice i radionice
Foto: Dragana Udovičić

FILMSKO POPODNE

NAJVEĆA DOMAĆA FILMSKA OSTVARENJA U STADIONU SC: Vikend najluđe zabave u Stadionu SC uz filmove, kokice i radionice

Zabava -

Ovog vikenda posetioci Stadiona SC imali su priliku da uživaju u besplatnim projekcijama najvećih fimskih domaćih ostvarenja.

foto: Dragana Udovičić

U subotu 11. 8. uživali smo u legendarnom filmu “Sabirni centar”, po scenariju Dušana Kovačevića, dok smo se u nedelju 12. 8. nasmejali uz “Ko to tamo peva”, filmu za sve generacije. Samo u nedelju svi koji su zauzeli svoje mesto na vreme imali su priliku da uživaju u filmu uz poklon KFC vaučer i kokice, koje su deo svake prave filmske zabave.

Tokom vikenda, od 12 do 14 časova kreativna radionica „Mali film” je priredila specijalne aktivnosti iznenađenja za mališane i kroz interaktivne igre - kratke priče u slikama i optičke igračke, približila najmlađima svet pokretnih slika koje su sastavni deo stvaranja filma.

foto: Dragana Udovičić

Kurir i Stadion Shopping Center te pozivaju da se besplatno zabaviš uz najveća filmska ostvarenja domaće kinematografije, svakoga dana od 18 časova sve do 19. avgusta, jer te čeka još mnogo iznenađenja.

Zauzmi svoje mesto u Stadionu na vreme i pridruži nam se, a čekaju te velika filmska ostvarenja:

Ponedeljak, 13. 8. Idemo dalje

Utorak, 14. 8. Silom otac

Sreda, 15. 8. Derviš i smrt

Četvrtak, 16. 8. Varljivo leto

Petak, 17. 8. Kad budem mrtav i beo

Subota, 18. 8. Nacionalna klasa i Poslednja trka

Nedelja, 19. 8. Maratonci trče počasni krug

Najsrećniji posetioci koji svoju zabavu u Stadionu zabeleže fotografijom imaće priliku da učestvuju u Instagram nagradnom konkursu i budu nagrađeni sa 4 karte u Hollywoodland akva - parku.

1 / 15 Foto: Dragana Udovičić

Zapratite zvaničan Instagram profil @stadionshopingcenter i svakog dana od subote, 11. avgusta do petka, 17. avgusta slikajte svoju letnju zabavu u Stadionu SC, a fotografiju podelite na svom Instagram profilu pod heštagom #stadionfilmskopopodne, i tako postanite učesnik nagradnog izvlačenja 4 karte za nezaboravan provod vas i vaše ekipe u Hollywoodland akva - parku. Srećni dobitnik će biti objavljen na Instagram profilu Stadiona SC putem Instagram priče u subotu, 18. avgusta u 12 časova.

Zauzmi svoje mesto na vreme i uživaj u filmskom popodnevu u Stadionu SC!

(Promo tekst - Foto: Dragana Udovičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track