BESPLATNA PROJEKCIJA NAJVEĆIH DOMAĆIH FILMSKIH OSTVARENJA U STADIONU SC
Foto: Promo

FILMSKO POPODNE

BESPLATNA PROJEKCIJA NAJVEĆIH DOMAĆIH FILMSKIH OSTVARENJA U STADIONU SC

Zabava -

I ovog vikenda od 12 do 14 časova kreativna radionica Mali film, približiće najmlađima svet pokretnih slika, koje su sastavni deo stvaranja filma.

Tokom cele nedelje uživali smo u zabavnom letnjem popodnevu u Stadionu SC uz besplatnu filmsku projekciju za sve posetioce Stadiona SC, kokice i radionice za najmlađe. Velika domaća filmska ostvarenja su nasmejala mnoge, dok su naši najmlađi imali priliku da uz radionicu Mali film nauče kako se pravi film.

Još ovog vikenda imate priliku da uživate u filmskom popodnevu u Stadionu SC, uz besplatne projekcije svakoga dana od 18 časova, a subota je rezervisana za ekskluzivna emitovanja čak dva ostvarenja.

Zauzmi svoje mesto u Stadionu na vreme i pridruži nam se uz glumačke velikane:

Petak, 17. 8. Kad budem mrtav i beo

Subota, 18. 8. Nacionalna klasa i Poslednja trka

Nedelja, 19. 8. Maratonci trče počasni krug

Najsrećniji učesnik Instagram konkursa će u subotu 18.avgusta biti nagrađen sa 4 karte u Hollywoodland akva-parku. Zato zapratite zvaničan Instagram profil @stadionshopingcenter i još danas slikajte svoju letnju zabavu u Stadionu SC, a fotografiju podelite na svom Instagram profilu pod haštagom #stadionfilmskopopodne,. Ime srećnog dobitnika će biti objavljeno na Instagram profilu Stadiona SC putem Instagram priče, u subotu, 18. avgusta, u 12 časova.

1 / 6 Foto: Promo

Savršenom letnjem provodu nikad kraja. Ako zauzmete svoje mesto na Filmskom popodnevu na vreme i budete medju prvih 20 posetilaca, u nedelju 19. avgusta, imaćete priliku da uživate u filmu i dobijete na poklon Caribic pica vaučer.

Zauzmi svoje mesto na vreme i uživaj u filmskom popodnevu u Stadionu SC!

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja