SVI PUTEVI OVOG VIKENDA VODE U ROVINJ: Koncertom Zdenke Kovačiček i Marka Tolje uz pratnju džez orkestra počeo 11. Weekend Media Festival!
Foto: Promo

#Weekend11

SVI PUTEVI OVOG VIKENDA VODE U ROVINJ: Koncertom Zdenke Kovačiček i Marka Tolje uz pratnju džez orkestra počeo 11. Weekend Media Festival!

Zabava -

Dvoje muzičara rasplesalo je Dvoranu Vrt, u kojoj su bila brojna poznata lica iz poslovnog, društvenog i kulturnog života Hrvatske

foto: Promo

Hitovima "Žena za sva vremena", "A Natural Woman" Arete Frenklin i legendarnim pesmama Olivera Dragojevića, jedna od najcenjenijih džez, rok i bluz pevačica Zdenka Kovačiček, uz pratnju Džez orkestra HRT i pod dirigentskom palicom Mirona Hausera, sinoć je otvorila 11. Weekend Media Festival u Rovinju. Pozornicu u staroj fabrici duvana hrvatska muzička diva delila je s pevačem Markom Toljom, koji je ove godine prvi put na Weekend Media Festivalu.

foto: Promo

Tom prilikom mladi pevač s Džez orkestrom HRT izveo je evergrine sa zajedničkog albuma "Stavi pravu stvar". Dvoje muzičara rasplesalo je Dvoranu Vrt, u kojoj su bila brojna poznata lica iz poslovnog, društvenog i kulturnog života Hrvatske i tako najavilo još jedan najbolji Weekend u godini.

foto: Promo

Jedanaesto izdanje najvećeg festivala komunikacijske industrije u regionu okupiće više od 5.000 učesnika, uključujući više od 550 novinara i 350 studenata. Oni će u šest dvorana učestvovati na preko 50 predavanja, panela, prezentacija i radionica koje će održati više od 150 uticajnih govornika iz celog sveta.

Nakon celodnevnih predavanja, žurka se nastavlja. Večeras će staru fabriku duvana u Rovinju rasplesati hip-hop duo Bolesna braća, dok će subotnji parti Weekend Goes Global prvi put žurku dići na svetski nivo. Na pozornicu stižu braća David i Stephen Dewaele, poznatiji pod umetničkim imenom 2manydjs.

(Promo - tekst / Foto:Pomo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track