SUTRA U KURIRU POKLON DODATAK – NAJBOLJI RECEPTI ZA ZIMNICU: Spremite najbolju zimnicu uz recepte iz Kurira!
Foto: Kurir

POKLONI

SUTRA U KURIRU POKLON DODATAK – NAJBOLJI RECEPTI ZA ZIMNICU: Spremite najbolju zimnicu uz recepte iz Kurira!

Zabava -

Svake subote poklon dodaci - sakupite svoju kolekciju proverenih i ukusnih recepata!

Stiglo je za mnoge omiljeno doba godine jer je vreme za spremanje zimnice. Ove subote poklanjamo vam najlepše recepte koje su pripremale naše mame i bake. Recepti koje smo odabrali su iz cele Srbije.

Kada pomislimo na zimnicu, svima nam je u glavi povrće, pa smo tako za vas pripremili recepte za mediteranske paprike, paprike u senfu, somborke s nadevom od belog luka i šargarepe, kiseo kupus u glavicama, kao i ribanac, cveklu sa renom, nadeveni zimski patlidžan, mnogima omiljeni ajvar sa patlidžanom i mnoge druge.

foto: Kurir

Takođe, tu su i recepti od raznog povrća kao što je celer u sirćetu, kuktel paradajz sa lukom, paprika sa sirom, ukiseljeno povrće sa začinima i nezaobilazna domaća turšija.

Ali kad kažemo zimnica, ne mislimo samo na povrće. Zato smo za vas pripremili i najukusnije slatke specijalitete, kao što je kompot od kupina sa medom, slatko od bundeve, slatko od šipka sa jabukama, slatko od kora pomorandže, džem od krušaka sa đumbirom, džem od dunja i jabuka, marmelada od šargarepe, čatni sa pomorandžom i jabukom, kao i mnoge druge.

Čitaj Kurir, jer uvek dobijaš više!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track