Najnovije vesti

POKRENI RITAM ŠOPINGA UZ STADION SHOPPING CENTER I GLOSSY Pozivamo te na stilizovanje uz velike popuste i koncert Amadeus benda
Foto: Promo

KUPOVINA NIKADA NIJE BILA LEPŠA

POKRENI RITAM ŠOPINGA UZ STADION SHOPPING CENTER I GLOSSY Pozivamo te na stilizovanje uz velike popuste i koncert Amadeus benda

Zabava

Napravi svoj novi svetski stil po uzoru na stilove najvećih svetskih metropola i modnih prestonica, Pariz, Njujork ili Milano.

Kupovina nikada nije bila lepša. Pokreni ritam šopinga u Stadion SC, 6. i 7. oktobra i pripremi se na velike popuste, radionice, fotografisanje i koncert Amadeus benda.

Tokom vikedna fotografisaćemo se u „Magic Mirror-u“, gde će tvoj novi stajling biti zabeležen u atmosferi najvećih gradova. Pozivamo te da se pridružiš, kreiraš svoj novi stil uz velike popuste koje spremamo, fotografišeš se u ambijentu Pariza, Njujorka ili Milana i pozoveš svoje prijatelje preko svog instagram profila.

Nismo zaboravili na naše najmlađe, jer tokom celog dana, i subotom i nedeljom, pripremamo veliki broj radionica sa animatorskim timom „Jarence“ u subotu, gde ćemo se igrati stvarnosti, balonima, pokrenućemo pravu igru kroz kvizovove i radionice. Dok za nedelju spremamo kreativne radionice gde ćemo praviti maske, nakit od perlica, različite oblike od plastelina a čeka nas još mnogo toga.

U nedelju, 7. oktobra u 18 časova, dođi da zajedno pokrenemo atmosferu novih stilova uz koncert Amadeus benda. Pratimo ritam svetskih trendova tokom celog vikenda i zato ne propusti neverovatnu zabavu koja te čeka u stadion SC.

Pokreni ritam šopinga!

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja