AVIV PARK ZVEZDARA I KURIR POZIVAJU TE NA ROĐENDANSKO SLAVLJE: Slavimo zajedno uz popuste i program za decu i odrasle
Foto: Promo

SLAVIMO ZAJEDNO 3. ROĐENDAN

AVIV PARK ZVEZDARA I KURIR POZIVAJU TE NA ROĐENDANSKO SLAVLJE: Slavimo zajedno uz popuste i program za decu i odrasle

Zabava -

Slavimo zajedno uz rođendanske popuste, celodnevnim programom za decu i odrasle i družimo se sa Ognjenom Amidžićem.

Aviv Park na Zvezdari proslavlja svoj treći rođendan i tri godine uspešnog poslovanja danas 13. oktobra od 10 do 22 časa. Organizovali smo bogat program koji će od 12 časova zabaviti najmlađe. Naši animatori pripremili su zanimljive sadržaje, interaktivni dečiji program, u kome će uživati ne samo mališani već i mame i tate.

Program:

12h - Performans čoveka na štulama

13 -16h Astrolozi i numerolozi

14h - Maskote (animacija i fotografisanje)

15h - Face painting

16h - Mađioničar

17h - Predstava za decu

18h - Druženje sa Ognjenom Amidžićem

Aviv Park Zvezdara te poziva da zajedno proslavimo rođendan i da iskoristiš neverovatne rođendanske popuste. U rođendanskoj proslavi učestvuju skoro sve radnje u Aviv Parku I one su za ovu priliku odobrile specijalne popuste za sve posetioce, koji će imati priliku da kupe svoje omiljene brendove.

A od 18 časova družimo se i fotografišemo sa Ognjenom Amidžićem, koji će voditi bogat i raznovrsan program.

U sklopu rođendanskog slavlja, od subote 13. oktobra do petka 19. oktobra, posetioci Aviv Parka imaće priliku da posete promo korner stambenog kompleksa Moj Aviv, koji se gradi u neposrednoj blizini ovog tržnog centra. Moj Aviv ponudiće komforne stanove sa kvalitetnom opremom za miran porodični život svih onih koji žele da su im shopping zona, vrtići, škole, kao i rekreativno-sportski sadržaji na dohvat ruke. Više informacija o kvadraturi, opremljenosti i dostupnosti struktura stanova, posetioci Aviv Parka mogu da dobiju i u prodajnoj kancelariji koja se nalazi na drugom spratu tržnog centra, pored dečje igraonice. Iza ovog stambenog kompleksa stoji renomirani izraelski investitor Aviv Arlon, dok je ekskluzivni zastupnik za prodaju vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji CBS International, deo Cushman&Wakefield grupe.

Vidimo se danas u Aviv Parku Zvezdara da proslavimo još jedan rođendan zajedno!

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track