BOŽANSTVENI PREDNOVOGODIŠNJI PAKET KON TIKIJA: Magija Barselone s čarter letom po ceni od 299 evra
Foto: Promo

BOŽANSTVENI PREDNOVOGODIŠNJI PAKET KON TIKIJA: Magija Barselone s čarter letom po ceni od 299 evra

Zabava -

Jesen u Barseloni ili četiri dana okupana suncem Mediterana u fantastičnom okruženju zarad kojeg, s vremena na vreme pomislite i poverujete kako zapravo živite u bajci, jer je Barselona, uvek i u svako doba godine, uistinu – više od bajke.

foto: Promo

Polazak je 6. decembra (četvrtak) u 09:00h, a povratak iz Barselone 9. decembra (nedelja) u 20:00h.

Agencija KonTiki Travel je ovaj apsolutno jedinstveni aranžman s direktnim čarter letom, što je takođe nešto sasvim novo na našem tržištu, napravila na bazi tri noćenja sa doručkom u hotelu sa 4* i cenom iz snova – 299 evra. Na ovo se dodaje još i 44 evra aerodromske takse. Poruka je – ne propustite!

foto: Promo

Kroz Barselonu i njenu lepotu se zapravo korača usporeno, jer je to najbolji način da se sačuva dah za divljenje. Istina je i to, da se Barselona, sa svim svojim čarolijama, ne može upoznati za četiri dana, ali je istina i to da se čovek uprkos svemu u nju, baš za tri noći i četiri dana, može neizlečivo zaljubiti.

foto: Promo

Barselona, koja je u ovo doba godine ogrnuta suncem i sa temperaturama oko 17 stepeni, je bila i ostala magija, grad o kojem su napisane mnoge (pre)lepe reči i rečenice, iz koje se doživljaji čuvaju poput najlepšeg cveta u herbarijumu sećanja.

Jedna od natprirodnih i lepotom utiska ozvučenih rečnica je i ona koja kazuje da je prestonica Katalonije uistinu dokaz plemenitosti i arhitekture kao okamenjene muzike. Takođe i da zbog Gaudija, graditelja na putu sveca, možete šetajući Barselonom pomisliti i da je muzika arhitektura koja se pretapa u nedopričanu priču.

foto: Promo

Barselona je atrakcija. Dovoljno je prošetati bulevarom La Rambla, baciti pogled sa brda Monžuk ili sa terase raskošnog Gaudijevog parka Guelj. Treba prošetati i do Trga Katalunja ili mesta gde se spajaju i razdvajaju stari i moderni deo grada. Tu je i Gotska četvrt, spomenik Kolumbu visok 60 metara, Pikasov muzej, Sagrada Familija, Olimpijski prsten s bezbroj fantastični restorana, legendarni stadion Kamp Nou i veličanstveni Akvarijum sa 450 različitih morskih životinja.

Za rezervacije, dodatna pitanja i informacije, pozovite call centar agencije KonTiki Travel na broj 011 20 98 000 ili posetite najbližu poslovnicu.

Za najaktuelnije ponude, zapratite nas na društvenim mrežama.

KonTiki Instagram

KonTiki Facebook

KonTiki Twitter

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track