SAZNAJTE KAKO JE DOMAR NAUČIO ENGLESKI: Za 2 nedelje i postao direktor uspešne firme!
Foto: Promo

SAZNAJTE KAKO JE DOMAR NAUČIO ENGLESKI: Za 2 nedelje i postao direktor uspešne firme!

Zabava -

Vest o tome da bivši domar preuzima mesto direktora uspešne firme je zaprepastila javnost širom Srbije. Tajna njegovog vrtoglavog uspeha leži u 2-nedeljnoj metodi za brzo učenje engleskog jezika.

foto: Promo

Od domara do direktora u samo 2 nedelje

Novopečeni direktor jedne od najuspešnijih firmi u Srbiji, Ivica Jakić, je dugo godina radio kao domar. Život mu se iz korena promenio kada je došao u posed Pingulingo knjige.

Ova knjiga u sebi sadrži 2-nedeljnu formulu za brzo učenje engleskog jezika, koju je razvio čuveni poliglota Aaron Stone.

2-nedeljna formula je jedina metoda koja poboljšava i ubrzava pamćenje. Ona koristi 100% vaših mentalnih sposobnosti, i omogućuje vam da pamtite pet puta brže i da dnevno usvajate preko 200 novih reči. Nakon samo par dana ćete primetiti neverovatnu razliku u vokabularu. Postaće bogatiji, i biće mnogo raznolikiji.

Ova neobična metoda je savršena za sve one koji nemaju dovoljno vremena za učenje. Zbog svog posla, Ivica nije imao dovoljno slobodnog vremena da se posveti učenju stranih jezika. Međutim, zahvaljujući ovoj metodi za brzo učenje engleskog jezika, Ivica je za samo pola sata učenja dnevno savladao jezik. Sve to bez odlaska na skupe kurseve koji samo oduzimaju vreme i novac.

Uklanja blokadu u govoru

foto: Promo

Nedovoljno dobro poznavanje stranog jezika ne samo da stvara blokadu u govoru, nego koči i vaš napredak u karijeri. To je na svom primeru pokazao i Ivica.

Zato su lekcije u knjizi osmišljene sa ciljem da komunikaciju učine lakšom. Svakodnevnim učenjem će nestati blokada koja vas sprečava da razgovarate na drugom jeziku. Dobićete preko potrebnu slobodu, i moći ćete da bez ikakvih problema komunicirate na stranom jeziku. To će vam u mnogome olakšati i saradnju sa poslovnim partnerima iz inostranstva.

PAŽNJA: Zbog neverovatne efikasnosti Pingulingo knjige, potražnja za njom je izuzetno velika. Trenutno je dostupno još samo par primeraka. Zato požurite i naručite svoj primerak Pingulingo knjige, jer već sutra zalihe mogu biti rasprodate.

foto: Promo

Samo jedan klik vas deli od ove čudesne formule za automatsko učenje engleskog jezika. Zato KLIKNITE OVDE i već danas započnite učenje engleskog jezika.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track