Najnovije vesti

ČUVENI NOVOGODIŠNJI SPEKTAKL KOJI JE OSVOJIO DECU ŠIROM SVETA: 22. i 23. decembra u velikoj sali Kombank dvorane
Foto: Promo

ČUVENI NOVOGODIŠNJI SPEKTAKL KOJI JE OSVOJIO DECU ŠIROM SVETA: 22. i 23. decembra u velikoj sali Kombank dvorane

Zabava

Porodični spektakl “Krcko Oraščić – ostvarenje sna” doživeće svoju premijeru 22. i 23. decembra u Kombank dvorani. Čuvena bajka nemačkog pisca E. T. A. Hofmana, koja više od dva veka osvaja srca dece širom sveta, prvi put će se realizovati u modernoj verziji.

foto: Promo

Uigrani tim okupljen oko svetski priznate primabalerine i balet majstora Ašhen Ataljanc, uz scenario i režiju pozorišnog reditelja Marka Manojlovića, raskošnu scenografiju i specijalne efekte, napraviće do sada neviđenu predstavu za decu u srpskoj produkciji. U ulozi Krcka naći će se mladi glumac Stevan Piale, a devojčice Klare balerina i glumica Anisja Gavrilović.

foto: Promo

Čuvenog koreografa Marijusa Petipa, koji će se u predstavi pojaviti kao lik Klarinog dede, igraće naš veliki glumac Zoran Cvijanović, dok će svojim glasom predstavu obojiti talentovana Lena Stamenković, učesnica Dečje pesme Evrovizije 2015. godine. Klasična priča o borbi dobra i zla koja fascinira najmlađe dobiće novo savremeno ruho, uz spoj igre, muzike, sporta i glume. Više od 100 dece stvoriće pravu čaroliju na sceni.

foto: Promo

Bajka prati 12-godišnju devojčicu koja od svog dede dobija na poklon drvenog lutka - Krcka Oraščića. Razmažena Klara, koja se nadala da će joj deda pokloniti najmoderniji tablet, razočara se kada ugleda drvenog vojnika i u hiru ga baca. Deda tada odlučuje da uvede Klaru u tajanstvene svetove dobra i zla u kojima će devojčica prolaziti kroz mnoga iskušenja u svom nastojanju da popravi polomljenog Krcka. U njima pomoću svemoćnog kristala Krcko oživljava, zli miševi prave pometnju i prete velikim bitkama, a da li će Klara zahvaljujući ljubavi otkriti prave vrednosti , saznaćemo do kraja ove neodoljive avanture.

foto: Promo

Učesnici predstave su, pored glavnih glumaca, i polaznici Škole igre, počev od najmlađih pa do srednjoškolaca, profesionalni baletski igrači, kao i mladi karatisti.

(Promo)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...