SPECIJALNE PONUDE AGENCIJE EXPERIENCE PRO TRAVEL! 4 dana u Sloveniji za NOVU GODINU za 99 EUR! Požurite jer broj mesta je ograničen!
Foto: Promo

SPECIJALNE PONUDE AGENCIJE EXPERIENCE PRO TRAVEL! 4 dana u Sloveniji za NOVU GODINU za 99 EUR! Požurite jer broj mesta je ograničen!

Zabava -

Za pun kofer želja, nezaboravnih putovanja, lepezu uspomena, more šampanjca, vatromete na najlepšim trgovima, svitanja u rajskim lagunama, Experience Pro Travel je najbolji izbor za vas!

foto: Promo

Naši koferi su spakovani i već se vidimo uz kuvano vino, pitomo okruženje, spokojnu lepotu i dobre domaćine. Uz nezaboravni vatromet i miris Bledskih krempita! Iskoristite SPECIJALNU PONUDU od 99 EUR i pridružite se našem Novogodišnjem karavanu ka Sloveniji! Ponuda važi do 17.12.2018. a broj mesta je ograničen!

Novu Godinu bojimo najlepšim bojama! Carska je boja Rusije već od 465 EUR, živopisan Istanbul već od 249 EUR, raspevana je Budva od 193 EUR, a šta tek reći za najšareniji grad na svetu Bangkok za samo 690 EUR!

foto: Promo

Za one koji bi zimu zamenili rajskim lagunama, kristalnim nebom, sunčanim jutrom, otisnite se ka romantičnim Maldivima, prestižnim Sejšelima , raspevanoj Kubi, pitomom Zanzibaru.

U priču iz 1001 noći možete tek tako zalutati za samo 415 EUR i osetiti čari raskošnog Dubaija , izgubiti se u medini Maroka 999 EUR ili krenuti u avanturu zvanu Petra za neverovatnih 715 EUR.

foto: Promo

Za ispunjenje vaših prolećnih želja, spremili smo vam garantovan polazak ka najuzbudljivijoj evropskoj prestonici Berlinu za neverovatnih 299 EUR ili duhovnoj kolevci Izraelu 699 EUR. Za ljubitelje mediteranskog hedonizma preporučujemo Emigliu Romanu za samo 119 EUR, dok ljubitelji vina mogu uživati u mondenskom Bordou od 279 EUR.

foto: Promo

A za vikend ispunjenja, po neverovatnoj ceni od 165 EUR prošetajte na dva kontinenta! Istanbul avionom svakog petka!

Za letnje avanture najavljujemo bogatu ponudu hotela u Grčkoj, na Kipru, Tursku Rivijeru, Siciliju, Kalabriju, Egipat i Costa Bravu.

Pozovite nas! Mi smo tu zbog vas! Naša misija je ispuniti kofer vaših želja najlepšim uspomenama!

www.experienceprotravel.com

011 401 00 60

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track