NA FESTIVALSKOM NEBU SRBIJE RAĐA SE NOVA ZVEZDA - „ULAZ“: Najpoznatija imena muzičke scene na tri tematske bine
Foto: Promo

NA FESTIVALSKOM NEBU SRBIJE RAĐA SE NOVA ZVEZDA - „ULAZ“: Najpoznatija imena muzičke scene na tri tematske bine

Zabava -

Najveći festival popularne muzike u regionu okupiće najpoznatija imena muzičke scene na tri tematske bine. Publika će na otvorenom prostoru Beogradskog sajma od 11. do 13. jula imati prilike da uživa u preko 40 koncerata, na festivalu koji će biti organizovan po najvišim produkcionim standardima svetskih festivala.

Na bini „Koreni“ nastupiće doajeni izvorne narodne muzike, poput Harisa Džinovića, Šabana Šaulića, Ane Bekute i mnogih drugih i proneti boemski duh starih vremena. „Ulaz“ binu krasiće nastupi najpoznatijih zvezda pop i folk scene Srbije i regiona, kao i sjajni bendovi koji će atmosferu dovesti do usijanja: Željko Joksimović, Petar Grašo, Saša Matić, Aco Pejović, Dejan Petrović Big bend, Tropiko bend, Magla bend i mnogi drugi. „IDJ“ bina predstaviće zvezde aktuelne muzičke scene, poput Raste, THCF, Nikolije i drugih, koji u svojoj muzici kombinuju razne muzičke pravce kao što su RnB, rep, hip-hop i dens i uz sjajne vizuelno-scenografske efekte stvaraju magiju na bini.

Tri dana muzičko-scenskog spektakla na tri bine sa više od 40 izvođača i šest festivalskih zona garantuju nezaboravnu zabavu i provod godine!

Više informacija na zvaničnom sajtu festivala, Fejsbuk i Instagram stranici.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track