U EXPERIENCE PRO TRAVELU VREME DODATNOG SAJAMSKOG POPUSTA OD 10% NA VEĆ SNIŽENE CENE JOŠ UVEK TRAJE!
Foto: Promo

U EXPERIENCE PRO TRAVELU VREME DODATNOG SAJAMSKOG POPUSTA OD 10% NA VEĆ SNIŽENE CENE JOŠ UVEK TRAJE!

Zabava -

Grad Berlin je jedna od najomiljenih turističkih destinacija u Evropi, koji je prošle godine posetilo rekordnih 11,3 miliona turista. Grad koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

Prestonicu koju bi mogli nazvati prestonicom revolucije , nekada nacističkoj, a danas umetničkoj i urbanoj. Njihova revolucija u modernijoj istoriji ne prestaje..pa na svakom koraku gaje umetnost, kako galerijsku tako i umetnost javnih prostora, kroz skulpture na vodi, u parku, po ulicama i trgovima, kao i u vidu arhitektonskih ukrasa.

Umetnost vrišti i sa fasada obraslih grafitima i muralima. U eksponat je pretvoren i Berlinski zid, tačnije, njegov majušni preostali deo. Tu se još ljube (u usta) Honeker i Brežnjev, simbolišući izmirenje dva dela grada. Turistički kutak u Berlinu je i na Hitlerovom stadionu Olimpija, Branderbuškoj kapiji, Aleksandarplacu, Zoo kolodvoru...

foto: Promo

Pored naširoko poznatih lokaliteta u Berlinu , možete uživati u čuvenim Berlinskim noćnim klubovima, gde se za svačiji ukus može pronaći omiljeni kutak.

Čaroliju Berlina doživite sa Experience Pro Travelom za neverovatnih sajamskih 269 EUR (važi do 28.02.2019.)!

Da vas podsetimo da je za polazak 19. marta ostalo još par mesta za polazak ka Jordanu. Biser Srednjeg istoka sa magičnog Petrom, crvenom pustinjom, religijskim svetilištima, prelepom obalom, luksuznim hotelima, Mrtvim morem. Iskoristite specijalnu cenu koja traje do 28.februara i za nestvarnih 643 EUR obiđite ovu nestvarno gostoljubivu zemlju po programu u kome su uključeni svi izleti.

foto: Promo

Našim grupnim polascima tu nije kraj! Iz Jordana proširite vidike ka komšijskom Izraelu, gde na jednom putešestviju sklapate dve čarobne zemlje. Program Jordan i Izrael sa polaskom 20.maja , sa svim obilascima po sniženoj ceni do 28.februara.

Sezona putovanja ka dalekim destinacijama je u toku! Na našem sajtu odaberite svoje daleko putovanje po neverovatnim cenama i iskoristite široku lepezu ponude ka najdaljim tačkama planete zemlje.

foto: Promo

Na našem web sajtu www.experienceprotravel.com pogledajte šta vam sve nudimo sa garantovanim polascima na linku grupna putovanja i iskoristite aktuelne popuste. S ponosom najavljujemo naše garantovane polaske ka Moskvi i Carskom Sankt Peteburgu, Balatonu, Madridu i Barseloni, Rimu, Istanbulu i Bordou, kao i redovnim polascima ka Sloveniji: Bledu i Portorožu.

S ponosom vas pozivamo na jesenju turu Safari u Tanzaniji i odmor na Zanzibaru, gde po neverovatnoj sajamskoj ceni od 1.357 EUR možete uživati u čarima mama Afrike, družeći se s lavovima, žirafama, flamingosima...plivati sa delfinima, družiti se sa Masaima.

foto: Promo

Za sve naše klijente koji sanjaju Karibe, ispunjavamo želju da sanjaju otvorenih očiju na jednoj od najlepših plaža sveta - Kankunu. Najavljujemo naš garantovani polazak 08.januara 2020. Za više detalja ćemo vas uskoro informisati.

Za više detalja posetite našu web stranicu www.experienceprotravel.com ili nas pozovite na broj telefona : 011/401 00 60 DOBRO DOŠLI !

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track