REZERVIŠI SE ZA ULAZ: Prvi festival popularne muzike u regionu
Foto: Promo

REZERVIŠI SE ZA ULAZ: Prvi festival popularne muzike u regionu

Zabava -

Već sada se nazire da će “ULAZ” ovoga leta biti mesto za koje se traži “karta više”. Naš je savet da se na vreme rezervišete za ovaj trodnevni muzičko-scenski spaktakl, odaberete pravo društvo za uživanje u tri nezaboravne festivalske noći, i počnete da odborojavate dane do najluđeg provoda koji ste ikada imali!

foto: Promo

ULAZ je definitivno novo mesto letnje zabave koju ne smete propusti, a u ovom trenutku važno je da znate samo tri stvari: 1. Mesto okupljana – otvoreni prostor Beogradskog sajma, 2. Vreme – od 11. do 13. jula, 3. Da vas u tri dana čeka preko 40 koncerata najpopularnijih izvođača domaće i regionalne muzičke scene!

Ovaj festival je nešto sasvim drugačije, a najbolje od svega što će vam pružiti jeste ceolokupni doživljaj koji ne čine samo glavni izvođači, niti broj bina i broj nastupa, već oni dragoceni zajednički trenuci provedeni sa svojom ekipom, sećanje na prvu ljubav, prvi poljubac uz omiljenu pesmu, nova poznanstva i razmena pozitivne energije kao i sve one nesvakidašnje „sitnice“ u kojima treba uživati…jer kratko će trajati ovo leto!

foto: Promo

Muzički program odvijaće se paralelno na tri tematske bine, a svaki izvođač će publici prirediti nezaboravni koncert! Na bini “Ulaz” predstaviće se najveće zvezde domaće i regionalne pop i folk scene kao što su Željko Joksimović, Petar Grašo, Aco Pejović, Saša Matić i mnogi drugi dok ćemo na bini “Koreni” slušati istinske doajene narodne muzike poput Harisa Džinovića i Ane Bekute koji će nas svojim hitovima vratiti u “stare dane”. Treća tematska bina nosi naziv IDJTV bina i posvećena je novim generacijama koje će pokrenuti ritmovi mladih muzičkih zvezda poput Raste, Nikolije, THCF i drugih.

Kompleti trodnevnih karata već su u prodaji na svim biletarnicama ali povodom “Dana žena” ULAZ najavljuje specijalnu akciju tokom koje se uz kupljenu trodnevnu kartu dobija jedna karta gratis. Akcija traje od 08. do 10. marta, a broj karata obezbeđen u promotivnom periodu je ograničen.

Vidimo se na Ulazu!

Više informacija na zvaničnom sajtu festivala , Fejsbuk i Instagram stranici.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track