EROS RAMACOTI  U BEOGRADSKOJ ARENI: Žena kao inspiracija i podrška
Foto: Promo

EROS RAMACOTI U BEOGRADSKOJ ARENI: Žena kao inspiracija i podrška

Zabava -

Eros Ramacoti je u februaru krenuo na svetsku “Vita Ce N’è” turneju koja će, po svemu sudeći, biti po mnogo čemu posebna i verovatno najveća u njegovoj karijeri. Ali malo ko zna da je za izgled turneje zaslužna žena. Njegova žena.

Koncertom u Montovi na Dan zaljubljenih, a zatim i zvanično 17.februara u Minhenu započela je turneja koji će fanovi Erosa Ramacotija dugo pamtiti. Već od prve najave albuma “Vita Ce N’è” i istoimene svetske turneje, bilo je jasno da je 55-godišnji muzičar rešio da zada ozbiljan domaći zadatak svim svetskim pop zvezdama. Snimio je odličan album, najavio ga onako kako dolikuje i organizovao ozbiljnu svetsku turneju na kojoj ga prate vrhunski muzičari iz Italije i Amerike. Kao da sve to nije bilo dovoljno, nove pesme koje na ovim koncertima promoviše dolaze u paketu sa svim njegovim velikim hitovima koje volimo i pamtimo. A sve to je pojačano fantastičnim vizuelnim momentom i prelepo osmišljenom binom koja celu priču koju Eros nosi sa sobom čini spektakularnom!

foto: Promo

Tim koji realizuje “Vita Ce N’è” turneju je očiledno dobitna kombinacija, jer ona će, po svemu sudeći, biti posebna, i po trajanju ali i po spektaklu koji donosi. Ali malo ko zna da je za izgled turneje zaslužna žena. Njegova žena. Prelepa i energična Marika Pelegrineli nije samo osoba koja ga prati u stopu i brine se o njihovoj deci, njeno mišljenje i vizija imaju važan uticaj i na njegov posao. Eros voli da čuje šta ona ima da kaže o pesmama na kojima radi i „često ostane zbunjen njenim ozbiljnim i preciznim komentarima“. A njegova podrška i inspiracija sada je svojom idejom doprinela i da njegova velika svetska turneja izgleda bolje nego ikad i ostavlja bez daha fanove širom Evrope.

Eros i Marika Pelegrineli u vezi su od 2009.godine. Venčali su se pet godina kasnije i imaju dvoje dece. Deceniju kasnije, 24 godine stariji italijanski muzičar svoju suprugu pazi kao kap vode na dlanu, ako je sudeći po tome kako o njoj priča i kako se prema njoj odnosi u javnosti. Sam kaže da je veoma srećan sa njom ali dodaje i da „ljudi moraju da se bore ako žele da imaju trajne veze“. Kao čovek koji mnogo vremena provodi radeći na svojoj muzici ili na putovanjima, turnejama, gostovanjima, Eros razume da srećan i ispunjen brak može da bude ozbiljan izazov, ali ima rešenje: „Dve osobe treba da se međusobno vole i paze i kada imaju decu, i moraju uvek da razgovaraju na konstruktivan način. Najvažnije je da budeš uvek prisutan i da nikada ništa ne kriješ!

foto: Promo

Uvek ga je vodila ljubav i ljubav je ono što ga i dalje pokreće i čini onim što jeste – jednim od najuspešnijih pop izvođača na planeti! Eros Ramacoti će tu svoju magiju ove godine doneti i u Beograd. Budite deo Vita Ce Ne spektakla koji će vas oduševiti, obezbedite svoje mesto u Beogradskoj areni 24.septembra!

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track