SRPSKA MODNA IKONA BILJANA TIPSAREVIĆ I LENOR NAPRAVILI FUZIJU MODE I MIRISA: Blooming a Lenor X Biljana Tipsarevic  – kolekcija za proleće/leto 2019
Foto: Promo

SRPSKA MODNA IKONA BILJANA TIPSAREVIĆ I LENOR NAPRAVILI FUZIJU MODE I MIRISA: Blooming a Lenor X Biljana Tipsarevic – kolekcija za proleće/leto 2019

Zabava -

26. mart 2019, Beograd - Blooming kolekcija MARAMA inspirisana mirisima Lenora, koju je kreirala Biljana sastoji se od 10 dizajna, prvi put predstavljenih na modnom događaju koji je održan sinoć u Belexpo centru. Kolekcija naglašava 10 savremenih modnih izgleda, dizajniranih tako da se mogu nositi tokom celog dana, od jutra do večeri.

Blooming kolekcija oslikava prednosti koje Lenor pruža, a koje inspirišu žene da se osećaju sigurno tokom celog dana: svežina, stil i zabava.

Biljana Tipsarević tim povodom je izjavila: „Marama je vanvremenski modni dodatak. Kao neizbezan aksesoar ove sezone svaku odevnu kombinaciju moze oplemeniti i dati mu jednu “Shik” notu. Na reviji su se marame savrseno uklopile u “Emilie” kolekciju haljina za prolece/leto 2019 koja je ovom prilikom prikazana. Na pisti ste imali prilike da vidite haljine stilizovane sa marama na više različitih načina. Kolekcija sadrži 10 različitih modela kako u kroju, tako i u boji i printu, za večernje i svečane prilike tu su i marame sa ručnim radom. Neke od njih se mogu nositi oko vrata, zgloba, na glavi, a interestatne su i kao detalj na tašni. Kolekcija nosi naziv Blooming, inspirisana prolećem i svim lepim trenutcima koje ono donosi, a pre svega nežnim Lenor mirisima“

Ovo jedinstveno partnerstvo doprinelo je da se osećaj i „izgled“ celodnevne svežine ožive, inspirišući žene da izgledaju dobro i budu sigurne u bilo kom scenariju koji im dan može doneti.

Biljana objašnjava kako je iz njenog ugla, ova saradnja sa vodećim brendom za negu tkanine Lenor sasvim prirodna: „Veoma sam srećna zbog saradnje sa globlalnim brendom Lenor , pre svega što ga prvatno koristim za sebe i svoju porodicu, i što se brend vezuje za modu. Kao nezan i neodovljiv miris , evocira razne uspomene i deo je naše svakodnevnice. Prvi put je kod nas napravljen modni performans na kom smo pored mode uživali u umetničkom plesu, posebnoj muzici, svetlosnim efektima, neodoljivim mirisima, a to sve propraćeno videom koji je prikazao jasnu inspiraciju i vodilju u kreativnom procesu nastanka kolekcije“

1 / 17 Foto: Promo

Ovom jedinstvnom modnom performansu prisustvovale su mnoge poznate ličnosti kao što su Lena Kovačević, Maja Nikolić, Sofija Milošević, Milica Pavlović, Milica i Aleksa Perović i mnoga poznata imena iz modnog sveta.

Partnerstvo Lenor x Biljana Tipsarević

Srpska modna ikona BILJANA TIPSAREVIĆ i brend Lenor, sklopili su partnerstvo kako bi proslavili modne aksesoare i inspirativne mirise, koji doprinose samopouzdanju žena i okružuju ih fenomenalnim mirisom tokom celog dana, svaki dan.

Partnerstvo uključuje kreiranje marama jedinstvenog dizajna, koji predstavlja inspiraciju za konceptualnu kolekciju, kreiranu od strane Biljane Tipsarević, modnog konsultanta za Lenor Srbija. Ovi dizajni su deo Blooming a Lenor X Biljana Tipsarević – kolekcije za proleće/leto 2019, koja je kreirana kako bi proslavila povezivanje ženske mode sa uzvišenom svežinom mirisnih nota Lenora.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track