KAKO TRAJATI DUŽE OD JEDNOG LETA: Ljudmila Stratimirović o razvoju i uspehu Kulturnog centra Grad
Foto: Kurir

Talija

KAKO TRAJATI DUŽE OD JEDNOG LETA: Ljudmila Stratimirović o razvoju i uspehu Kulturnog centra Grad

Zabava -

U ovoj epizodi Talije bili smo gosti kutka Ljudmile Stratimirović, gde domaći dizajneri imaju priliku da izlože svoje kreacije. Ljudmila, koja se nalazi na čelu Kulturnog centra Grad, koji ove godine slavi 10 godina postojanja, govorila je o izazovima i poteškoćama sa kojima se srela na ovom decenijskom putu.

Ljudmila Stratimirović ugostila nas je u svom prostoru gde domaći dizajneri mogu da izlože i promovišu svoje modne kreacije, a od skoro se tu nalazi i mala linija njenih radova. Ljudmila je pričala o poziciji mladih dizajnera u današnje vreme kada je konkurencija od strane korporacija ogromna, kao i to da li im je obezbeđena dovoljna pomoć i podrška.

Takođe, Ljudmila se nalazi na čelu Kulturnog centra Grad, koji ove godine slavi 10 godina svog postojanja. Pričali smo o razlikama publike pri osnivanju Kulturnog centra i danas, kao i o generacijskom jazu koji je prisutan. Ljudmila veruje da se uspeh krije u otkrivanju i prihvatanju različitosti koje vremenom dolaze, i kaže da u Kulturnom centru Grad ima mesta za sve i svakoga.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU TALIJE:

PRATITE TALIJU NA FACEBOOK-U

Kurir/ Luna Lu

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track