KURIR POKLANJA NAJPOPULARNIJE SVETSKE MAGAZINE: Elle, Cosmopolitan, Lepa i srećna, Men’s Health, Sensa ili National Geographic
Foto: Promo

KURIR POKLANJA NAJPOPULARNIJE SVETSKE MAGAZINE: Elle, Cosmopolitan, Lepa i srećna, Men’s Health, Sensa ili National Geographic

Zabava -

Dnevne novine Kurir u četvrtak, 23. maja, poklanjaju najpoznatije svetske magazine!

Elle je naprodavaniji modni magazin na svetu i namenjen je inteligentnoj modernoj ženi koja uspešno oblikuje svaki aspekt svoga života.

Cosmopolitan je najprodavaniji ženski magazin na svetu, najuticajniji je i najsnažniji brend za mlade žene. Cosmopoltan je Biblija za one koje žele da žive zabavnim i neustrašivim životom.

Magazin Lepa i srećna je spoj najpouzdanijih priča o životu poznatih sa lifestyle aktulenostima i temama o lepoti, modi, medicini i zabavi.

Mens Heatlh je magazin za uspešne, aktivne, urbane i profesionalne muškarce koji žele da ostvare veću kontrolu nad fizičkim, mentalnim i emotivnim aspektima svog života. Ovo je jedini muški magazin posvećen informisanju muškarca o praktičnim, korisnim i pozitivnim akcijama koji će im život učiniti boljim.

Magazin Sensa, kao prvi i jedini mindstyle magazin u Srbiji, namenjen je onima koji teže skladnom životu, protkanom iskrenim osećanjima i mislima.

Časopis National Geographic zasnovan je na uzbudljivim reportažama, fascinantnim fotografijama i dobro proverenim činjenicama. To je jedan od najčitanijih i najnagrađivanijih magazina na svetu.

foto: Promo

Izaberite Kurir sa magazinom koji želite!

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track