DOČEKANO ČUVENO JUTRO NA LOVEFESTU: Richie Hawtin i Seth Troxler zatvorili prvi festivalski dan
Foto: Promo

DOČEKANO ČUVENO JUTRO NA LOVEFESTU: Richie Hawtin i Seth Troxler zatvorili prvi festivalski dan

Zabava -

Već prva festivalska noć obećava da će ovo biti Lovefest za pamćenje. Premijerno veče trinaestog izdanja Lovefesta obeležio je nastup Richie Hawtina, koji je imao neverovatan dvosatni set na Fire bini, inače najvećoj ikada napravljenoj u celoj Srbiji. Banjsko Jezero bilo je puno čak pre ponoći, a odlična muzika, lepo vreme i nezapamćena posećenost učinili su da Lovefest još jednom pokaže zašto je to jedini pravi festival ljubavi u regionu.

foto: Promo

Čuveno jutro dočekano na dve bine

Čuvena Lovefest jutra zbog kojih većina čitave godine željno iščekuje prvu nedelju avgusta prvog festivalskog dana dočekana su na dve bine i to uz dva muzička giganta. Na Fire Stage-u Richie Hawtin je još jednom pokazao zašto je jedan od najboljih, dok je Energy Stage ugostio Seth Troxlera u specijalnom muzičkom izdanju. Nasmejana lica ljudi govore više od reči, a ove godine program traje čak do 10h ujutru. Novi parti serijal Energy Day počinje već u 14h, dok je H2O bina otvorena od podneva.

foto: Promo

Bajaga i Instruktori nastupali skoro sat vremena duže

Da je emocija preovladala i na Live bini najbolji je dokaz nastup benda Bajage i Instruktora, koji su ispred najvatrenijih fanova svirali gotovo sat vremena duže od predviđenog. Vanvremenski hitovi su izgleda opili i publiku i bend da su svi zaboravili na vreme i satnice.

foto: Promo

Večeras Jamie Jones “vrti” čak 3 sata!

Kapije festivala i večeras se otvaraju od 20h, a Fire bina “goreće” uz izvođače među kojima su Guy Gerber, Benny Rodrigues i legendarni Jamie Jones koji će zatvoriti drugi dan spektakularnim trosatnim setom. Na Live bini posetioce čekaju Senidah, Sara Jo, Surreal, Fox, Elon, Hazze i odlično hip-hop veče. Zvezde najvećih underground klubova K-Hand, DJ Fett Burger i Jonny Rock stižu na Energy Stage.

foto: Promo

Organizatori poručuju da nema stajanja i da sve posetioce tek čekaju iznenađenja. Podsećamo vas da svoju satnicu možete napraviti ako skinete mobilnu Lovefest aplikaciju, koja je dostpuna za IOS i Android korisnike.

foto: Promo

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track