MUSIC WEEK: Spektakl pop, trep i narodne muzike na Ušću uz besplatan ulaz
Foto: Promo

MUSIC WEEK: Spektakl pop, trep i narodne muzike na Ušću uz besplatan ulaz

Zabava -

Najveće zvezde regiona na Ušću od 23. do 25. avgusta

Da li ste spremni za najveći festival popularne muzike u regionu? Skinite mobilnu aplikaciju KeepApp i ona će vam obezbediti besplatan ulaz na Music Week, na kome od 23. do 25. avgusta na Ušću nastupaju najveće regionalne zvezde pop, trep i narodne muzike.

“Dragi moji Beograđani, 23. avgusta na Ušću očekuje vas uvek vaša Dragana Mirković” – poručila je Dragana u video poruci koju je putem Instagrama poslala svojim fanovima.

Prvog dana festivala nastupiće i Jelena Rozga, Toni Cetinski, Saša Kovačević i Dženan Lončarević, koji je povodom Music Week-a izjavio:

foto: Promo

“Kako je letnja tureja u punom jeku, pripreme za predstojeći nastup na Music Week festivalu u Beogradu su bukvalno na svakom nastupu. Iskreno, uzbuđen sam i imam malu dozu pozitivne treme jer ću pevati pod vedrim nebom pred velikim brojem ljudi. Ono što publici mogu da obećam jeste da će uživati uz pravu muziku!”

Subota, 24. avgust, rezervisana je za nastupe Harija Mata Harija, Lepe Brene, Ace Lukasa, Darka Lazića i Nine Badrić, koja je svojim fanovima uputila specijalni video poziv.

Poslednjeg dana Music Week-a, u nedelju 25. avgusta, za atmosferu će biti zaduženi Maya Berović, Senidah, Buba Corelli i Jala Brat, Coby, Angellina, Sara Jo i Katarina Grujić.

Music Week festival se već četiri godine održava na Kopaoniku, i okuplja ljubitelje zimskih sportova i dobre zabave, a ovo će biti njegovo prvo beogradsko letnje izdanje. Ulaz je slobodan uz besplatnu mobilnu aplikaciju KeepApp, koja se može skinuti sa Google Play i App Store-a. Skinuta aplikacija služi kao besplatna ulaznica.

Međutim, za samo 2.500 dinara, posetioci koji žele da podignu zabavu na viši nivo, mogu nabaviti ALL YOU CAN DRINK VIP PASS koji omogućava neograničenu konzumaciju pića tokom večeri. VIP passovi dostupni su na svim prodajnim mestima tickets.rs.

Music Week je deo Cloud festivalske platforme, koja na Ušću objedinjuje još i Beer Fest i Noć muzike 30. avgusta, u okviru koje će nastupiti Apokaliptika i Simfonijski orkestar i Hor RTS-a.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track