Predstavljena jesenja šema NOVE S i novi kanal NOVA SPORT
Foto: Promo

Predstavljena jesenja šema NOVE S i novi kanal NOVA SPORT

Zabava -

Televizija Nova S predstavila je novu, jesenju šemu u hotelu Square Nine u Beogradu a na događaju je bio prisutan veliki broj javnih ličnosti. Pored jesenje šeme, najavljeno je i pokretanje regionalne sportske televizije NOVA SPORT.

Nova televizijska lica Nove S Maja Nikolić i Nataša Miljković su zajedno sa autorima formata: Utisak nedelje, Veče sa Ivanom Ivanovićem, Mentalno razgibavanje, Insajder, Mr.Kitchen, Totalni obrt … predstavile nove sezone ali i neke novitete poput njihove emisije “Među nama” i talk show programa “Zdravi sa dr Katarinom Bajec”.

foto: Promo

U novom informativno-zabavnom formatu “Među nama” Nataša i Maja će od 30. septembra, radnim danima od 17 do 19h obrađivati sva aktuelna dešavanja kroz priloge i uključenja reportera sa terena, ali i razgovore sa gostima u studiju. Uz sve to, obećavaju da će u emisiji biti i dosta zabave kako bi se gledaoci opustili nakon radnog dana.

Dr Katarina Bajec će kroz direktne razgovore sa eminentnim stručnjacima, publikom u studiju kao i svojim savetima, omogućiti najširem auditorujumu da na jednostavan i razumljiv način saznaju sve o nekom bitnom i aktuelnom medicinskom problemu.

foto: Promo

“Utisak nedelje” novu sezonu počeo je emisijom 15. septembra a ovog petka, tačno u 22h na male ekrane se vraća Ivan Ivanović sa svojim late night show programom.

foto: Promo

Samo dan kasnije, u subotu od 20.30 časova gledaoci će imati priliku da uživaju u novoj komediji Srđe Anđelića “Ujka – novi horizonti” koja stiže iz United Media originalne produkcije.

foto: Promo

Ujka, (Nikola Đuričko), stupa na scenu u momentu kada Srbija otvara nova poglavlja u pregovorima sa EU. Svojom bespoštednom borbom protiv reformi i sistema ubrzo postaje „noćna mora“ domaće i EU adiministracije i jedina prepreka sveopštem prosperitetu. Njegova sestra bliznakinja Maca (Branka Katić) je glas razuma koji Ujka ne razume dok je drug Stole (Boris Milivojević) uvek spreman da ga uvek vrati na put besmisla.

Krajem oktobra počinje emitovanje dugoočekivane druge sezone “Senki nad Balkanom” Dragana Bjelogrlića a početkom novembra uživaćemo u novim avanturama “Žigosanih u reketu”.

foto: Promo

Četvrta sezona “Ubica mog oca” stiže nam na zimu a scenaristkinja Nataša Drakulić i glumci obećavaju da je to najbolja sezona koja je do sada snimljena.

foto: Promo

Predstavljanju jesenje šeme NOVA S prisustvovao je veliki broj glumaca: Marija Bergam, Andrija Kuzmanović, Petar Stupar, Marko Živić, Tihomir Stanić, Bane Tomašević, Miona Marković, Milena Vasić, Iva Ilinčić…

foto: Promo

Gledaoci NOVU S mogu pratiti preko SBB mreže, Total TV-a, Beogrida, D3i ali i EON platformi.

Premium sadržaji uskoro na kanalu NOVA SPORT

Na događaju je otkriveno i da će uskoro biti pokrenut specijalizovani sportski kanal NOVA SPORT koji će prenositi premium sportske sadržaje.

foto: Promo

Gledaoci u čitavom regionu će, na novoj televiziji moći da gledaju utakmice Premier lige i uživaju u mečevima 20 klubova sa ostrva.

Najzanimljivije utakmice La Lige takođe će biti emitovane na novoj televiziji koja će uz to biti i „kuća“ američkog fudbala i prenositi utakmice NFL lige. Uživanje u fudbalu upotpuniće i napeti mečevi između velikih: Fenerbahche-Galatasaray, Porto – Benfika, Ajax-PSV, Shakhtor – Dinamo K, Besiktas-Fenerbahce, Benfika – Sporting kao i mečevi Lige nacija.

foto: Promo

Nova SPORT prenosiće i najvažnije košarkaške utakmice iz Evrolige i Evrokupa, mečeve Zvezde, Partizana, Budućnosti i Cedevite a

gledaoci mogu da očekuju i najzanimljive teniske turnire.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track