Prvi digitalni asistent na srpskom jeziku je tu: Samo kažite MAIC!
Foto: Promo

MLS MAIC

Prvi digitalni asistent na srpskom jeziku je tu: Samo kažite MAIC!

Zabava -

Nakon celog dana provedenog u kancelariji ili uz kompjuter i mobilni telefon, poželjno je da po izlasku sa posla smanjite svoj takozvani screen time. Imajući u vidu da poslednja istraživanja pokazuju da samo na mobilnom telefonu prosečno provodimo tri sata i 15 minuta, poželjno je da trenutke kod kuće rasteretite najviše što možete da biste se posvetili sebi i svojoj porodici.

Ali, šta ako odlučite da pravite poslasticu na koji ste pre par dana „naleteli“ na internetu? Ili kada želite da se brzo informišete o najnovijim vestima koje su obeležile dan? Ili jednostavno, hoćete da proverite vremensku prognozu za vikend? Dobra vest je da sve ovo možete da dobijete glasovnom komandom, bez potrebe za guglanjem i listanjem drugih aplikacija.

U tome će vam pomoći MAIC, prvi digitalni asistent na srpskom jeziku koji svakodnevni život čini lakšim, udobnijim i kvalitentnijim.

Ovaj uređaj aktivirate tako što mu se prosto obratite sa MAIC, pitate šta vas u tom momentu zanima i istog trenutka dobijete šta ste zatražili. Takođe, kako i priliči pravom asistentu, podseća vas na termine kod lekara, frizera ili bilo koje druge obaveze koje zakažete. Kroz komande koje mu zadajete, ovaj pametni uređaj vremenom uči o vašim interesovanjima, čime dobijate pouzdanog, personalizovanog asistenta.

foto: Promo

Ujedno, MAIC vam pomaže i da svoj dom učinite „pametnijim“, jer za vas gasi i pali svetla, pušta muziku vaših omiljenih izvođača, i olakšava komunikaciju kroz izuzetno kvalitetne video pozive.

Drugim rečima, uz MAIC dobijate „desnu ruku“ kojom ćete potpuno olakšati organizaciju vašeg dana, ali i čitave porodice. MAIC lako mogu da koriste deca ili starije osobe, a ova platforma omogućuje i umrežavanje drugih pametnih uređaja u vašem domu, kako bi pratila i podržavala dnevni ritam vaših najbližih.

Unapredite svoju svakodnevicu uz MAIC, koji je dostupan u svim Vip Mobile radnjama, samostalno ili uz neki od Kućni net paketa i tarifa.

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track