PRIPREMILI SMO POKLON IZNEĐENJA! Sutra uz svaki primerak dnevnih novina Kurir
Foto: Promo

PRIPREMILI SMO POKLON IZNEĐENJA! Sutra uz svaki primerak dnevnih novina Kurir

Zabava -

U dnevnim novinama Kurir sutra vas čeka POKLON IZNENAĐENJA. Moći ćete da izaberete jedan od mnogih korisnih poklona koje smo pripremili za vas:

METALNO RENDE

foto: Promo

Možete da izaberete rende za sitnije rendanje, koje je idealno za namirnice kao što su polutvrdi i tvrdi sirevi, ili za krupnije, koje je pogodno za meke sireve, voće i povrće.

LJUŠTILICA ZA VOĆE I POVRĆE

foto: Promo

Idealna je za ljušćenje svih namirnica sa korom, kao što su jabuke, kruške, krompir, krastavac ili za pravljenje trakastih ukrasa za salate od šargarepe ili nekog drugog povrća. Na ljuštilici se nalazi i mini-rende, pa je ovaj poklon i multipraktičan.

LUPA

foto: Promo

Pogodna je za čitanje deklaracija, lekarskih recepata, sitnih slova u ugovorima ili za posmatranje sitnih predmeta koje želite da uvećate.

KRPICA ZA NAOČARE

foto: Promo

Ne razmazuje masnoću i drugu prljavštinu, već ih temeljno uklanja. Praktična je i ne zauzima mnogo prostora, tako da je možete nositi u džepu kako bi vam uvek bila pri ruci.

FUTROLA ZA NAOČARE

foto: Promo

Napravljena je od kvalitetnog platna i pogodna za naočare svih oblika i veličina. Crne je boje, pa je mogu koristiti i muškarci i žene.

NOVČANIK ZA SITAN NOVAC

foto: Promo

Dostupan je u različitim bojama i dezenima, što ga čini idealnim aksesoarom ili poklonom za dragu osobu.

BOJANKA-PUZLE

Puzle koje ćete dobiti u crnobeloj varijanti, tako da, kada ih sklopite, možete dodatno da se zabavite bojeći ih.

TURPIJA ZA NOKTE

foto: Promo

Turpija je dvostrana i pogodna je za sređivanje dugih, kratkih, prirodnih i veštačkih noktiju. Dostupna je u nekoliko boja i dezena.

FLOMASTER

foto: Promo

Ovaj veoma koristan poklon može da se koristi za crtanje, bojenje, podvlačenje i obeležavanje bitnih stvari u knjigama, svaskama i udžbenicima.

ČEŠALJ ZA KOSU

foto: Promo

Lagan je i kompaktan, tako da ga možete odložiti u džep i nositi svuda sa sobom. Ima guste zupce, pa je idealan i za tapiranje kose.

Čitajte Kurir, jer uvek dobijate više!

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track