Šta bez odlaganja TREBA da uradite DANAS? Ako hoćete da UŠTEDITE NOVAC ovaj tekst MORATE pročitati! (FOTO, VIDEO)
Foto: Promo

CRNI PETAK u TOP SHOPU

Šta bez odlaganja TREBA da uradite DANAS? Ako hoćete da UŠTEDITE NOVAC ovaj tekst MORATE pročitati! (FOTO, VIDEO)

Zabava -

Svi stalno razmišljamo o tome kako da uštedimo što više para, zar ne? Ako i vas muči pitanje kako to da izvedete – imamo jednostavan savet. Od danas do ponedeljka 2. decembra traje akcija Crni Petak sa najnižim cenama u godini, uz popuste od 10% pa čak do 80%. Zato odmah posetite www.crnipetak.rs ili najbližu Top Shop prodavnicu.

Samo od danas do ponedeljka 2. decembra traje akcija Crni Petak sa najnižim cenama u godini, uz popuste od 10% pa čak do 80%. U ponudi su proizvodi pomoću kojih ćete sebi obezbediti luksuzniju i lepšu svakodnevicu - sada po ekstra niskim cenama.

Odaberite sve što vam je potrebno: kuvajte brže i zdravije uz Delimano, čistite bez napora uz Rovus, budite praktični uz Top Shop, izgledajte lepše uz Wellneo, hodajte lagano uz Walkmaxx i… zašto da ne - konačno se naspavajte uz Dormeo. Dobro poznata crna mačka koja i ove godine donosi sreću čeka na vas u Top Shopu, kao i uvek, uz mnogobrojne popuste i iznenađenja.

Za savršeno opuštanje izdvajamo Dormeo prostirku za krevet 3 Zone i Relaksirajuću prostirku za masažu kod kuće, oba uz popust 55%

Za laku i brzu pripremu hrane tu je Delimano Multipractic 7 u 1 kuhinjski aparat, po čak 54% nižoj ceni. Upola cene dostupan vam je i višenamenski Rovus Storm Vac usisivač, koji je apsolutni hit u čišćenju ove godine.

Budite odmorni i zadovoljni, a vreme koje uštedite uz ove i preko 350 drugih proizvoda na sniženju – posvetite porodici, prijateljima i uživanju.

Priuštite sebi malo svakodnevnog luksuza, nije skupo, a zaslužili ste! Kompletan izbor naših proizvoda po najnižim cenama u godini do 2. decembra pronađite u Top Shop prodavnicama u preko 30 gradova Srbije… A ako ipak više volite da kupujete iz svoje fotelje – učinite to jednim klikom na www.crnipetak.rs

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track