Coca-Cola x New Year's District: očekuje vas nezaboravno plesno salsa veče u centru Beograda
Foto: Ana Paunković

Coca-Cola x New Year's District: očekuje vas nezaboravno plesno salsa veče u centru Beograda

Zabava -

„Ples je skriveni jezik duše našeg tela” (Marta Graham)

Na Topličinom vencu, u Parku vojvode Vuka, večeras se sprema salsa plesno veče za sve generacije, jer uz nastup DJ Timbao-a na Coca-Cola x New Year’s District dolazi i plesna trupa.

foto: Damir Dervišagić

Imaćete priliku da pratite zanimljive korake, naučite kako da igrate i prepustite se neodoljivom kubanskom ritmu. Kiša i hladno vreme neće sprečiti DJ Timbao-a i plesnu trupu da vam prirede najjači vatromet energije na podijumu za igru. Dođite večeras od 20 do 22 časa da zajedno stvaramo plesnu magiju.

Sutra, 25. decembra, za DJ pultom od 20 do 22 časa nastupaće DJ Brkati, dugogodišnji klupski i radijski disk džokej koji je već odavno poznat po beogradskim klubovima. Na njegovoj playlisti nalaze se samo hitovi, kvalitetna muzika i retko izabrani miksovi pesama.

Dobar zvuk i najveći hitovi su ono što čini jedinstvenim i energičnim i nastupe DJ Nicole D. Svakog četvrtka, od 20 do 22 časa, dođite na New Year's District i doživite talas strastvene melodije.

foto: Promo

Omiljeni prijatelj na New Year’s Districtu svakako je Deda Mraz sa kojim se možete družiti, đuskati i slikati svakog dana od 18 do 20 časova.

Partneri festivala su Coca Cola, Opel, Superstar TV, Orbit i Turistička organizacija Srbije.

(Promo - tekst / Foto:Ana Paunković)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track