DANAS OBAVEZNO POSETITE AVALSKI TORANJ: Čeka vas novogodišnja zabava za celu porodicu
Foto: Promo

DANAS OBAVEZNO POSETITE AVALSKI TORANJ: Čeka vas novogodišnja zabava za celu porodicu

Zabava -

Besplatni novogodišnji program za celu porodicu će i ove godine biti organizovan na vrhu Avale, u okviru kompleksa Avalskog tornja, danas od 12 časova.

U bajkovitom ambijentu na vrhu Avale, najmlađe goste očekuje pravi mađioničarski spektakl, potraga za blagom, facepainting, kreativne radionice i naravno - Deda Mraz. Po prvi put ove godine, uz podršku dečije robne kuće Leto, na raspolaganju će biti biti i igraonica sa stazama i autići Hot Wheels, kao i Barbie kutak za igranje i fotografisanje. Bogata novogodišnja ponuda će biti i na etno-tezgama. Slatkiši, suveniri i druga roba, prilagođena novogodišnjoj atmosferi, će doprineti da vrh Beograda liči na magičnu Laponiju - domovinu Deda Mraza.

U susret Novoj godini i novoj sezoni čekamo vas na Avali (u muzej-sali) danas od 12 časova, da proslavimo zajedno sve lepe stvari koje su nas vezivale tokom ove godine!

Naredne godine novi Avalski toranj obležava prvu deceniju od svog obnavljanja. Tokom cele 2020. godine, koja će biti godina jubileja, Javno preduzeće Emisiona tehnika i veze će organizovati brojne nagradne konkurse koji podstiču kreativnost i inovativnost kod đaka i studenata. Planirana je još intenzivnija saradnja sa studentima iz IT sektora kroz otvaranje kreativnog Hub-a u sadašnjem prostoru Muzeja emisione tehnike. Svakako da će Avala i nadalje biti stecište dobre zabave i omiljeno mesto za provod u prirodi.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track