Ovako još niko nije zaprosio devojku – dok je spavala on je uradio ovo!
Foto: Promo

Ovako još niko nije zaprosio devojku – dok je spavala on je uradio ovo!

Zabava -

Za ovakvu prosidbu sigurno još niste čuli. A ona je dokaz da je sve moguće, samo treba malo mašte, mnogo ljubavi i pravi poklon.

Zbilo se to nedavno u Beogradu. Sat zvoni – jutro je rano, vreme za novi rani dan. Tamara otvori oči. Pa ih protrlja, misli da ne vidi dobro. Al’ i dalje je tu – ogroman cvetni aranžman pored njenog kreveta. Sad je već i miris opija. Boje se prelivaju - žuta, lila, narandžasta, roze.... u onim nežnim nijansama. Sklad i elegancija. Baš ono što jeste. Posebno, kakva je i Teleflora koja ga je sačinila.

foto: Promo

Ali, iznenađenju tu nije kraj! U šaku uzima jednu ružu i novi šok – na levoj ruci je prsten. Jednostavan, s kamenom, elegantan. Pa Marko joj je stavio prsten još dok je spavala! To ni u snu ne bi pomislila! U sobu ulazi on: „Udaj se za mene“.

„Da, da, da da..... sto puta da“.

Tako jednostavno, a tako originalno. Zar, ne?! I svako to može. Prvi korak je, naravno, cveće. Mora da bude pravo! Spram nje.

I upravo o tome mislite u ove dane pred Osmi mart. Ljubav – prema voljenoj ženi, ona prema majci, sestri, prijateljici... svaka ima svoj izražaj u cveću. I svaka od tih dama mora da dobije cveće na ovaj dan.

foto: Promo

Jer, iako će mnoge reći da je Osmi mart samo jedan običan dan, znajte da nije tako. I videćete to i sami kada im poklonite cveće. Počev od spremačice koju ćete možda prvu sresti u holu vaše poslovne zgrade tog jutra, koleginice, pa do nje, naravno. Pažnja i poštovanje su neprocenjivi. I njen osmeh.

A da bi bio tako - birajte jedan od buketa ili cvetnih aranžmana Teleflore. Kvalitet je dokazan. U aranžmanu može biti i ljupki plišani meda, koji drži to cveće, prvoklasne čokoladice ili neko dobro vino. Nije loše ni da se nazdravi.

Najlepše poruke od cveća iz Teleflore časkom će stići bilo gde, pa i u 185 država širom sveta. I znajte da Novi Zeland, Bagladeš, Brazil nisu daleko, kao što nije ni Crna Gora, Hrvatska, Britanija...ili bilo koji kutak Srbije.

foto: Promo

Sve je moguće, samo je na vama da pozovete ili kliknete Telefloru, koja je tu 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji. Jedinstvena i neprevaziđena - Teleflora.

foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track