Uživaj u Coca-Cola misterijama i sjajnim nagradama!
Foto: Promo

Uživaj u Coca-Cola misterijama i sjajnim nagradama!

Zabava -

Bogatu istoriju Srbije ne čine samo istorijski događaji, već i velike misterije i legende. Bilo da je reč o tajanstvenim mestima, utvrđenjima koje vekovima prkose neprijatelju ili pričama o princezama i čarobnjacima, ove mistične priče nam raspiruju maštu i čine da nas često podilaze žmarci dok ih slušamo.

Prateći neverovatne priče iz cele Srbije, Coca-Cola uz pomoć Turističke organizacije Srbije odlučila je da nam otkrije neke od najvećih misterija, poput one sa Rtnja ili iz Beogradske tvrđave, ali i da nas obraduje zanimljivim nagradama. Potrebno je da kod ispod zatvarača promotivnih pakovanja unesete na svoj profil na Coca-Cola aplikaciji, a više informacija pronađite na sajtu www.coca-cola.rs.

Legende Srbije nisu za šalu, što dokazuje možda i najpoznatija od svih – misterija sa planine Rtanj. Po verovanjima, ali i nekim svedocima, vanzemaljci često posećuju ovo mesto, i to zbog jedinstvene kombinacije energija koja se samo tamo može naći. Dodatno, veruje se da je Rtanj u stvari piramida koja je i do 1000 puta jača od Keopsove, a da se ispod nje nalazi još jedna, ista takva, te da ovo u stvari privlači i NLO i njihove putnike.

foto: Promo

Beogradska tvrđava krije misteriju staru nekoliko vekova, jer se veruje da tajnim prolazima ispod nje danas lutaju duše velikih vojskovođa i vojnika koji su dali svoj život u borbi za ovaj grad. Ti prolazi su, navodno, dugi na stotine kilometara, a njihovi zidovi čuvaju brojne istorijske priče i pitanje je da li će ikada odatle izaći.

Još jedna zanimljiva legenda krije se u Vršačkoj kuli gde kažu da je zarobljena princeza – zmija! Naime, prelepa princeza odbila je čarobnjaka koji je bio ludo zaljubljen u nju, pa je on nju pretvorio u zmiju i prokleo da luta hladnim zidinama kule čekajući da je neko vrati u ljudski oblik. Međutim, postoji priča po kojoj je jedan pastir prekinuo kletvu usudivši se da je poljubi, pa ju je i odveo sa sobom.

Uživaj u omiljenom Coca-Cola ukusu i sjajnim nagradama koje možeš osvojiti!

Promo Tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track